Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

De prijzen van een Magento webshop

De prijzen van een Magento webshop lopen sterk uiteen. Wanneer u een professionele, uitgebreide webwinkel wilt laten maken, staat dit CMS met enige voorsprong op nummer één. Dit open source systeem kan geheel naar eigen voorkeur worden ingericht. U kunt het dan ook zo gek maken als u wilt. Dit brengt echter wel sterk varierende kosten met zich mee. Wij hebben getracht u een zo duidelijk mogelijk indicatie te geven van de prijs van een Magento webshop. Lees hieronder direct verder, of neem contact met ons op om samen de prijs van uw shop in kaart te brengen.

Algemene kosten

Allereerst hebt u de maken met de algemene prijzen van een Magento webshop. Dit bestaat sowieso uit de hosting. Omdat een webwinkel in dit CMS een zeer zwaar systeem heeft, kun je het beste gebruikmaken van een eigen, aparte server. Afhankelijk van uw wensen op dit gebieden variëren de prijzen hiervoor tussen een paar tientjes per maand tot wel duizenden euro’s per maand.

Behalve de hosting heb je ook te maken met de ‘standaard’ prijzen van een Magento webshop. De meest basic website zal al snel zo tussen de €4.000,- en €10.000,- euro. Wil je een webwinkel op maat, dan is het lastig om vooraf een inschatting van de kosten te maken. Toch hebben we hieronder een aantal factoren op een rij gezet.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Andere factoren die de prijzen van de Magento webshop bepalen

De eerste factor die invloed heeft op de totale prijs van de Magento webwinkel, is de backend. Een dergelijke website bestaat namelijk vrijwel volledig uit maatwerk. Je bent een vast tarief kwijt voor jouw bouwer, waarbij het aantal gerekende uren voor het op maat maken en implementeren van de extensies flink uiteen kan lopen. Ditzelfde geldt voor de ‘voorkant’ van het design.

Behalve het laten maken van de Magento webshop, betaal je ook aankoopkosten voor de extensies en koppelingen. Denk hierbij onder andere aan boekhoudsoftware en betalingssystemen. De prijzen worden gedeeltelijk bepaald door de initiële aankoop, maar ook door de jaarlijks terugkerende licentieprijzen, wat verschilt per extensie of koppeling.

Tot slot kunnen er ook diverse extra kosten de prijs van de webwinkel bepalen. Laat je namelijk een geheel nieuwe webshop maken, of neem je onderdelen van de oude website over? In veel gevallen heb je daarbij te maken met migratiekosten, en natuurlijk onderhoudskosten.

Een greep uit onze portfolio

Prijzen van een Magento webshop

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Prijzen Magento webshop laten maken

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Prijzen Magento webshop maken

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

De prijs van uw Magento webwinkel bespreken

Al met al is het lastig om de prijzen van een Magento webwinkel gericht in kaart te brengen. Voordat wij een gerichte indicatie kunnen geven, moeten onze webshop bouwers uw wensen grondig onder de loep nemen. Hier rekenen wij geen kosten voor, maar we moeten het natuurlijk wel weten. Wilt u de prijzen van uw Magento webshop weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek het met een specialist.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button