Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

De prijzen van een Magento webshop

De prijzen van een Magento webshop lopen sterk uiteen. Wanneer u een professionele, uitgebreide webwinkel wilt laten maken, staat dit CMS met enige voorsprong op nummer één. Dit open source systeem kan geheel naar eigen voorkeur worden ingericht. U kunt het dan ook zo gek maken als u wilt. Dit brengt echter wel sterk varierende kosten met zich mee. Wij hebben getracht u een zo duidelijk mogelijk indicatie te geven van de prijs van een Magento webshop. Lees hieronder direct verder, of neem contact met ons op om samen de prijs van uw shop in kaart te brengen.

Algemene kosten

Allereerst hebt u de maken met de algemene prijzen van een Magento webshop. Dit bestaat sowieso uit de hosting. Omdat een webwinkel in dit CMS een zeer zwaar systeem heeft, kun je het beste gebruikmaken van een eigen, aparte server. Afhankelijk van uw wensen op dit gebieden variëren de prijzen hiervoor tussen een paar tientjes per maand tot wel duizenden euro’s per maand.

Behalve de hosting heb je ook te maken met de ‘standaard’ prijzen van een Magento webshop. De meest basic website zal al snel zo tussen de €4.000,- en €10.000,- euro. Wil je een webwinkel op maat, dan is het lastig om vooraf een inschatting van de kosten te maken. Toch hebben we hieronder een aantal factoren op een rij gezet.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Andere factoren die de prijzen van de Magento webshop bepalen

De eerste factor die invloed heeft op de totale prijs van de Magento webwinkel, is de backend. Een dergelijke website bestaat namelijk vrijwel volledig uit maatwerk. Je bent een vast tarief kwijt voor jouw bouwer, waarbij het aantal gerekende uren voor het op maat maken en implementeren van de extensies flink uiteen kan lopen. Ditzelfde geldt voor de ‘voorkant’ van het design.

Behalve het laten maken van de Magento webshop, betaal je ook aankoopkosten voor de extensies en koppelingen. Denk hierbij onder andere aan boekhoudsoftware en betalingssystemen. De prijzen worden gedeeltelijk bepaald door de initiële aankoop, maar ook door de jaarlijks terugkerende licentieprijzen, wat verschilt per extensie of koppeling.

Tot slot kunnen er ook diverse extra kosten de prijs van de webwinkel bepalen. Laat je namelijk een geheel nieuwe webshop maken, of neem je onderdelen van de oude website over? In veel gevallen heb je daarbij te maken met migratiekosten, en natuurlijk onderhoudskosten.

Een greep uit onze portfolio

Prijzen van een Magento webshop

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Prijzen Magento webshop laten maken

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Prijzen Magento webshop maken

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

De prijs van uw Magento webwinkel bespreken

Al met al is het lastig om de prijzen van een Magento webwinkel gericht in kaart te brengen. Voordat wij een gerichte indicatie kunnen geven, moeten onze webshop bouwers uw wensen grondig onder de loep nemen. Hier rekenen wij geen kosten voor, maar we moeten het natuurlijk wel weten. Wilt u de prijzen van uw Magento webshop weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek het met een specialist.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button