Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Online gevonden worden

Wanneer u een professionele website wilt laten maken, doet u dit om uw bezoekers om te zetten in leads of klanten. Dit is een goed begin, maar als u geen bezoekers hebt, kunt u deze ook niet omzetten in leads of sales. Een logisch gevolg is om u niet alleen te concentreren op de manier waarop uw website wordt vormgegeven, maar ook op de manier waarop bezoekers uw website weten te vinden.

SAM Design staat u bij in het aantrekken van relevante bezoekers en het vormgeven van de juiste strategieën om dit te realiseren.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Relevante bezoekers

De voornaamste manier om relevante bezoekers aan te trekken, is door uw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Het voordeel van deze strategie is dat bezoekers daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst. Deze tactiek zelfs gespecificeerd worden op uw stad.
Relevanter bezoekers zorgt logischerwijs ook voor een hoger conversiepercentage. U trekt dus niet alleen meer bezoekers aan, maar haalt ook nog eens meer rendement uit deze bezoekers.

 

 

 

 

Een greep uit onze portfolio

Online gevonden worden

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Online vindbaar worden

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Online vindbaarheid verbeteren

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Invulling internet marketing strategie

Online vindbaar worden vraagt om een gerichte internet marketing strategie. Dit is de belangrijkste stap om relevante bezoekers aan te trekken. SAM Design brengt in kaart wie er naar u zoekt, welke zoektermen hierop aansluiten en hoe hoog de concurrentie op deze zoektermen is. Wanneer deze gegevens in kaart zijn gebracht, kunnen we uw online marketing strategie volledig uitwerken en aan u voorleggen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een webdesign professional uit Aalsmeer inschakelen

Wilt u vandaag nog een professioneel bureau inschakelen voor uw webdesign in Aalsmeer? Dan schakelt u SAM Design in. Onze professionals staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op en laat uw website maken door een professioneel webdesign bureau!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button