Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Online gevonden worden

Wanneer u een professionele website wilt laten maken, doet u dit om uw bezoekers om te zetten in leads of klanten. Dit is een goed begin, maar als u geen bezoekers hebt, kunt u deze ook niet omzetten in leads of sales. Een logisch gevolg is om u niet alleen te concentreren op de manier waarop uw website wordt vormgegeven, maar ook op de manier waarop bezoekers uw website weten te vinden.

SAM Design staat u bij in het aantrekken van relevante bezoekers en het vormgeven van de juiste strategieën om dit te realiseren.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Relevante bezoekers

De voornaamste manier om relevante bezoekers aan te trekken, is door uw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Het voordeel van deze strategie is dat bezoekers daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst. Deze tactiek zelfs gespecificeerd worden op uw stad.
Relevanter bezoekers zorgt logischerwijs ook voor een hoger conversiepercentage. U trekt dus niet alleen meer bezoekers aan, maar haalt ook nog eens meer rendement uit deze bezoekers.

 

 

 

 

Een greep uit onze portfolio

Online gevonden worden

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Online vindbaar worden

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Online vindbaarheid verbeteren

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Invulling internet marketing strategie

Online vindbaar worden vraagt om een gerichte internet marketing strategie. Dit is de belangrijkste stap om relevante bezoekers aan te trekken. SAM Design brengt in kaart wie er naar u zoekt, welke zoektermen hierop aansluiten en hoe hoog de concurrentie op deze zoektermen is. Wanneer deze gegevens in kaart zijn gebracht, kunnen we uw online marketing strategie volledig uitwerken en aan u voorleggen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct een webdesign professional uit Aalsmeer inschakelen

Wilt u vandaag nog een professioneel bureau inschakelen voor uw webdesign in Aalsmeer? Dan schakelt u SAM Design in. Onze professionals staan u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Neemt u daarom vandaag nog contact met ons op en laat uw website maken door een professioneel webdesign bureau!
Call Now Button