Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Online gevonden worden

Wanneer u een professionele website wilt laten maken, doet u dit om uw bezoekers om te zetten in leads of klanten. Dit is een goed begin, maar als u geen bezoekers hebt, kunt u deze ook niet omzetten in leads of sales. Een logisch gevolg is om u niet alleen te concentreren op de manier waarop uw website wordt vormgegeven, maar ook op de manier waarop bezoekers uw website weten te vinden.
SAM Design staat u bij in het aantrekken van relevante bezoekers en het vormgeven van de juiste strategieën om dit te realiseren.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Relevante bezoekers

De voornaamste manier om relevante bezoekers aan te trekken, is door uw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Het voordeel van deze strategie is dat bezoekers daadwerkelijk op zoek zijn naar uw product of dienst. Deze tactiek zelfs gespecificeerd worden op uw stad.
Relevanter bezoekers zorgt logischerwijs ook voor een hoger conversiepercentage. U trekt dus niet alleen meer bezoekers aan, maar haalt ook nog eens meer rendement uit deze bezoekers.

Online vindbaarheid

Lees enkele van onze klantenverhalen

Invulling internet marketing strategie

Online vindbaar worden vraagt om een gerichte internet marketing strategie. Dit is de belangrijkste stap om relevante bezoekers aan te trekken. SAM Design brengt in kaart wie er naar u zoekt, welke zoektermen hierop aansluiten en hoe hoog de concurrentie op deze zoektermen is. Wanneer deze gegevens in kaart zijn gebracht, kunnen we uw online marketing strategie volledig uitwerken en aan u voorleggen.

Verhoog uw conversie

[skillwrapper type="circle" track_color="#fff" chart_color="#398bd2" chart_size="150" align="left"] [skill percent="88" title="Techniek"] [skill percent="55" title="CMS"] [skill percent="85" title="Interactie"] [skill percent="90" title="Content"] [/skillwrapper]