Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Frits

Home » Ons team » Frits

Tijdens mijn opleiding tot marketeer heb ik met veel plezier stage gelopen bij SAM Online Marketing & Webdesign. Na deze stageperiode ben ik ‘blijven hangen’ en heb ik met plezier diverse opdrachten aangepakt.

Momenteel volg ik de Hbo-opleiding Commerciële Economie in Amsterdam. Naast mijn werkzaamheden bij SAM werk ik als verkoper bij The Sales Unit in Leiden; ik loop door to door voor goede doelen en energie. Een erg leuke bijbaan, waarbij je lekker kunt praten en telkens bezig bent met verkoop – iets wat mij ontzettend aanspreekt!

Naast het drukke werk- en studieleven voetbal ik al heel mijn leven bij RKVV Meerburg, momenteel in het eerste team. Behalve voetbal ben ik regelmatig te vinden in de sportschool en maak ik zo nu en dan tijd voor een drankje. Ik ben nog woonachtig bij mijn ouders, maar ben actief op zoek naar een eigen onderkomen in Leiden.

Later zou ik mijn ‘echte’ loopbaan graag willen beginnen als accountmanager, om hierna in de loop der jaren een hogere functie te bekleden binnen de organisatie waar ik actief in ben.

Call Now Button