Double FF

Over DoubleFF

DoubleFF bestormt sinds jaar en dag de fastfoodmarkt, met een uniek concept. 25 jaar geleden gestart in Leeuwarden, met tegenwoordig diverse vestigingen door heel Noord-Nederland. DoubleFF biedt the best of both worlds: De laagdrempeligheid van een traditionele fastfoodketen met de sfeer van een ouderwetse Italiaanse Bistro.

De case

DoubleFF heeft SAM Design benaderd met de ambitie om een algemene corporate website te realiseren. Hierin diende de uitstraling van DoubleFF exact naar voren te komen. Ook diende er ruimte te zijn voor de diverse producten en moesten de mogelijkheden voor franchisenemers in beeld komen. Tevens diende de code om online te kunnen bestellen overgenomen te worden in de nieuwe programmatuur.

De uitvoering

In combinatie met het eisenpakket van DoubleFF heeft SAM Design de inspiratie voor het nieuwe design van DoubleFF gehaald uit de sterke punten van bestaande fastfoodketens en andere franchiseformules. Dit is uitgewerkt in een overzichtelijk en strak design; makkelijk te navigeren voor de bezoeker, maar ook gemakkelijk te beheren. Tevens is de code om te bestellen geïmplementeerd in de huidige programmatuur. Het nieuwe design van DoubleFF is samen te vatten aan de hand van onderstaande kernbegrippen:

Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://doubleff.nl
  • Strak, modern design
  • Conversiegerichte structuur
  • Gemakkelijke sitenavigatie
  • Integratie bestellingscode
  • Integratie sociale media kanalen