Go4GoldSports

Over Go4GoldSports

Go4GoldSports is een uitgewerkt concept van Bernardine, personal trainer sinds jaar en dag. Zij helpt jong en oud om fit te worden, door middel van een persoonlijke aanpak. Door lichaam en geest in balans te brengen, worden de snelste resultaten behaald. Zij biedt daarbij begeleiding in de vorm van personal training, pilates, groepslessen en voedingsschema’s.

De case

Bernardine was al langere tijd werkzaam als personal trainer, maar wilde niet langer afhankelijk zijn van mond-tot-mond reclame. Hierom diende een platform gecreëerd te worden om actief leads mee te kunnen genereren. De diensten van Go4GoldSports diende duidelijk naar voren te komen, waarbij een professionele, toch persoonlijke uitstraling gecreëerd diende te worden.

De uitvoering

De belangrijkste taak van SAM Design was het creëren van een persoonlijke uitstraling. Om dit te kunnen realiseren, zijn persoonlijke foto’s van Bernardine in het design verwerkt. De persoon die op de website is te zien, is daadwerkelijk de persoon die de personal training geeft. Met deze basis is vervolgens een overzichtelijke structuur uitgezet, waarbij de drempel tot contact opnemen zo laag mogelijk is gehouden, zonder dat dit hierbij storend overkomt voor de bezoeker. Het design is als volgt samen te vatten:

  • Professioneel, laagdrempelig design
  • Persoonlijke foto’s
  • Overzichtelijke structuur
  • Duidelijke call to actions
  • Integratie WordPress
  • Integratie Social Media buttons
Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://go4goldsports.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u ook de stap naar een professionele website maken, net als Go4GoldSports heeft gedaan? SAM Design helpt u er graag bij. Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden met één van onze specialisten!