Gul Rijopleidingen

Over GUL Rijopleidingen

GUL Rijopleidingen, onder leerlingen ook wel Rijschool GUL genoemd, is een rijschool actief in heel Zuid-Holland. GUL Rijopleidingen biedt een totaaloplossing voor het halen van het autorijbewijs en het motorrijbewijs (A, A1, A2). Denk hierbij aan theorielessen, praktijklessen en een eigen AVB-oefenterrein voor de rijvaardigheden.

De uitvoering

Gul Rijopleidingen beschikte al over een website, maar zijn in de loop der jaren diverse wijzigingen aan uitgevoerd. Om een kwalitatieve tussenoplossing te bieden, terwijl de hoofdwebsite wordt verbeterd, heeft SAM Design dan ook een nieuwe website gemaakt. De website diende dezelfde laagdrempeligheid uit te stralen die Rail in zijn rijlessen biedt. Leerlingen dienen zich welkom te voelen en zichzelf te kunnen zijn.

Om deze speelse uitstraling te kunnen waarborgen, heeft SAM Design gekozen voor een bewegende banner, met daarin de hoofdopties, aangevuld met enkele USP’s. Daaronder volgt de informatie, aangevuld met enkele testmonials. In totaal heeft SAM Design 3 designs uitgewerkt:

  • Homepagina
  • Subpagina
  • Contactpagina

Het eindresultaat is een speelse, laagdrempelige website, die professionaliteit en toegankelijkheid uitstraalt, net als Rail met zijn lessen. Het nieuwe design is samen te vatten aan de hand van de volgende hoofdpunten:

  • Speelse, professionele uitstraling
  • Overzichtelijke opties en USP’s
  • Volledig WordPress geïntegreerd
  • SEO geoptimaliseerd (technisch + on-page)
Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://gulrijopleidingen.nl/

Ook samenwerken met SAM Design?

Wilt u net als GUL Rijopleidingen een toegankelijke, speelse website, met daarin diverse dynamische elementen? SAM Design bespreekt graag de mogelijkheden met u. Neem vrijblijvend contact met ons op en zet de eerste stap naar uw nieuwe website!