Hunzepleisterplaats

Over Hunzepleisterplaats

Hunzepleisterplaats is een huis met bijbehorende B&B en groepsaccommodatie, gerund door Elly en Frank Kastermans. Hunzepleisterplaats (Spijkerboor, Drenthe) ligt midden in de Hunzevallei en is een echte verademing voor natuurliefhebbers.

De case

Hunzepleisterplaats heeft SAM Design benaderd met de vraag een professionele, toegankelijke website te maken. De Hunzepleisterplaats is een rustgevende plek, vanwaar de website exact dezelfde uitstraling diende te hebben. Bovendien diende de foto’s van de omgeving en van de plaats zelf leidend te zijn, waarbij het geraamte van het design slechts ondersteunend is.

De uitvoering

Om de wensen van Hunzepleisterplaats tot uitvoering te brengen, heeft SAM Design gekozen voor een website met natuurkleuren, gecombineerd met een rode tint. De bezoeker kan direct foto’s van de accommodatie bekijken, of kan het formulier invullen. Tevens is er een navigatie geïntegreerd, alsmede de koppeling van diverse social media kanalen.

Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://hunzepleisterplaats.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u net als Hunzepleisterplaats een professionele website, die de sfeer van uw accommodatie perfect weergeeft? De mogelijkheden bij SAM Design zijn zeer divers. Neem vrijblijvend contact op met een specialist en bespreek uitgebreid de mogelijkheden.