imageLab

Over Megapret

Megapret is één van de grootste speeltuinen van Gelderland en de Achterhoek. Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en midgetgolfbaan (met een historische twist) biedt het vertier voor zowel kind als ouder. Megapret kon dagelijks honderden bezoekers verwelkomen in haar speeltuin, maar de online bezoekers werden niet op dezelfde manier tevredengesteld als de fysieke bezoekers van het park. Megapret heeft SAM Design ingeschakeld om haar website een professionele, doch speelse uitstraling te geven. De bezoeker moest direct een sfeerimpressie van het park krijgen, maar moest ook direct kunnen converteren. Tevens diende de website technisch geschikt te zijn voor meerdere talen en moest deze makkelijk te beheren zijn. Hier hebben wij het volgende voor uitgevoerd.

De uitvoering

ImageLab is een unieke plek waar men fotografie workshops en lessen kan volgen. Binnen alle workshops wordt veel geoefend en geëxperimenteerd, wat vervolgens direct in de praktijk wordt gebracht. Vanuit de praktijk in Amsterdam worden persoonlijke lessen gegeven, maar er worden ook diverse fotoreizen georganiseerd. Deze reizen variëren van Parijs tot Napels en zelfs Rio de Janeiro.

De case

ImageLab heeft SAM Design benaderd met de vraag om een sierlijke website te ontwerpen, die professionaliteit uitstraalt, maar vooral de fotografische sfeer weergeeft. Het beeldmateriaal dient hiervoor leidend te zijn, maar bovenal dienen de verschillende mogelijkheden voor (amateur) fotografen naar voren te komen. Hierbij zijn de workshops en de fotoreizen de belangrijkste onderdelen.

 

Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://imagelab.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u net als imageLab een sierlijke, professionele website, die direct als portfolio kan dienen? SAM Design biedt diverse mogelijkheden, afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem daarom contact op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden met een van onze specialisten.