Pand16

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Met de uitbreiding naar een nieuw, groter onderkomen kon Pand16 niet langer afhankelijk zijn van lokale bekendheid, maar diende de overstap naar het internet gemaakt te worden. Hiervoor is een webshopomgeving nodig, die tevens kan fungeren als portfolio. De uitdaging lag ook in deze middenweg. Wat SAM Design als volgt heeft opgelost. De bezoeker dient als het ware via het internet in de showroom te kunnen staan, moet zelf producten kunnen selecteren en moet om advies kunnen vragen.

De uitvoering

SAM Design heeft de positieve elementen van het oude design van Pand16 zoveel mogelijk intact gehouden. De showroom elementen zijn overgenomen en uitgebreid. Tevens is voor een overzichtelijk menu gekozen, waarbij alle producten direct naar voren komen. In het hoofdmenu wordt onderscheid gemaakt tussen de diverse producten, waarbij per landingspagina in wordt gegaan op diverse toepassingen. Een aantal kenmerken van het nieuwe design:

Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://pand16.nl
  • Professionele webshop met portfolio elementen
  • Overzichtelijke menustructuur
  • Volledig WordPress ge├»ntegreerd
  • Duidelijk onderscheid tussen verschillende soorten tegels, looks, formaten en toepassingen
  • Duidelijk productoverzicht

Samenwerken met SAM Design?

Ook voor u kan SAM Design een professionele webshop met portfolio elementen maken. De mogelijkheden bij ons webdesign bureau zijn zeer divers. Daarbij kunt u ten alle tijden vrijblijvend het gesprek met een van onze specialisten aangaan. Neem daarom contact op en bespreek de mogelijkheden!