Sales Channel

Over Sales Channel

Sales Channel is bemiddelaar tussen klant en leverancier. Zij genereren leads voor diverse leveranciers op het gebied van telecom, printing en energie. Sales Channel maakt een voorselectie voor klanten uit de beste leveranciers, waarbij zij de beste 2 of 3 opties voorgelegd krijgen.

De case

Sales Channel heeft SAM Design benaderd om een professionele website te realiseren, waarmee zij actief leads kunnen genereren. In één oogopslag dient duidelijk te worden wat de toegevoegde waarde van Sales Channel, waar zij voor staan en wat de mogelijkheden voor de klant zijn. Het design diende simpel te zijn, waarbij klanten direct hun gegevens achterlaten.

De uitvoering

Om bovengenoemde wensen te realiseren, heeft SAM Design gekozen voor een minimalistisch design, waarbij de aandacht van de bezoeker direct uitgaat naar hetgeen moet gebeuren: gegevens achterlaten. Deze mogelijkheid wordt direct boven de vouw, in de banner weergegeven. Wanneer men vervolgens naar beneden scrollt, krijgt men specificaties over het product, alsook extra informatie. Het design van Sales Channel is samen te vatten aan de hand van de volgende factoren:

  • Professioneel, sober design
  • Conversiegericht uiterlijk
  • Social proof
  • Diverse interactie
  • Volledige integratie WordPress

 

Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://sales-channel.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u net als Sales Channel een conversiegerichte website, waarmee u actief leads kunt genereren? De mogelijkheden bij SAM Design zijn zeer diverse. Neem vrijblijvend contact op en ga het gesprek aan met één van onze specialisten!