Stichting Onbeperkt Werkt

Over Stichting Onbeperkt Werkt

Stichting Onbeperkt Werkt (SOW) is een leerwerkbedrijf, gevestigd in Warmond, op de oorspronkelijke boerderij van familie Zwetsloot. SOW levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven, door uitdagend werk te bieden. Dagelijks kan met allerlei activiteiten met elkaar uitvoeren: van dierenverzorging tot krantenbezorging.

De case

Stichting Onbeperkt Werkt heeft SAM Design benaderd met de vraag een informatieve website te creëren, waarin zij ouders van kandidaten kunnen informeren over de mogelijkheden. Hiervoor diende een beeldende, doch sobere website gecreëerd te worden, zonder een te commercieel uiterlijk.

De uitvoering

De belangrijkste taak waar SAM Design rekening mee diende te houden, was het creëren van een toegankelijke, sobere uitstraling. Hierom hebben wij er voor gekozen de huiskleuren (diverse groentinten) leidend te maken. Tevens hebben wij ervoor gezorgd dat het diverse beeldmateriaal prominent naar voren kwam, om direct een beeld te schetsen van het leerwerkbedrijf. Tevens is de website makkelijk te beheren, mede door de integratie van WordPress. Het design van SOW is samen te vatten aan de hand van onderstaande factoren:

  • Toegankelijk, sober design
  • Verwerking huisstijl en huiskleuren
  • Beeldmateriaal prominent in beeld
  • Makkelijk te beheren
Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://stichtingonbeperktwerkt.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u net als Stichting Onbeperkt Werkt een toegankelijke website, zonder een te commerciële uitstraling? De mogelijkheden bij SAM Design zijn zeer divers. Neem vrijblijvend contact op en neem de mogelijkheden door met een specialist.