The Blue Flamingo

Over The Blue Flamingo

The Blue Flamingo is een organisatie die mensen, teams en bedrijven helpt om hun innovatiekracht maximaal te benutten. Marjolein heeft als voornaamste doel om creativiteit en innovatie binnen de zakelijke sfeer te bevorderen. Hiervoor biedt zij diverse oplossingen, zoals innovatietools, -vaardigheden en -mindsets.

De case

Marjolein, oprichtster van The Blue Flamingo, heeft SAM Design benaderd, met de vraag een persoonlijke website te maken. Deze website diende uit te stralen hoe Marjolein als persoon is en hoe zij haar filosofie uitdraagt. Om dit te kunnen realiseren, diende de uitstraling van het eerder bedachte logo uitgewerkt te worden in een volledig design. De website diende opvallend te zijn en naar voren te springen, zonder hierbij te flashy over te komen.

De uitvoering

SAM Design heeft voor een pakkend, overzichtelijk design gekozen. De nieuwe website van The Blue Flamingo begint met een uitgebreide banner. Daaronder volgt een korte introductie, waarna de diverse diensten van Marjolein naar voren komen. Tot slot volgt een overzicht, waarna een unieke footer de pagina afsluit. De gehele website is bovendien zeer gemakkelijk te beheren door de integratie van WordPress.

Oplevering CMSWordPress Webadreshttp://theblueflamingo.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u ook een website die uw visie als persoon of bedrijf duidelijk naar voren brengt, maar weet u niet goed hoe u dit concreet vorm moet geven? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met een specialist van SAM Design en neem vrijblijvend de mogelijkheden door!