Wildernistrek

Over Wildernistrek

Wildernistrek, opgericht door Edo van Uchelen, inspireert, motiveert en ondersteunt (amateur)fotografen in het maken van betere natuurfoto’s. Edo organiseert diverse natuurreizen, waarin men leert de natuur te begrijpen en waar men leert om dit om te zetten in kwalitatieve, passievolle foto’s.

De case

In de loop der jaren heeft Wildernistrek een flinke naar voor zichzelf opgebouwd, maar dit was nergens online terug te vinden. Edo heeft SAM Design daarom ingeschakeld om een professionele website vorm te geven, die tevens kan dienen als portfolio. Men moest een volledige impressie van de reizen krijgen, waarbij het beeldmateriaal leidend diende te zijn. Tevens diende Edo de website zelf bij te kunnen houden.

 

De uitvoering

Voor Wildernistrek heeft SAM Design voor een dienend design gekozen, waarbij het design de foto’s ondersteunde, en niet andersom. In één oogopslag is men in Wit-Rusland, of juist in Madagaskar. Tevens heeft de website diverse blokken, waarin de verschillende mogelijkheden voor de bezoeker duidelijk worden. Tot slot is de website volledig opgebouwd vanuit WordPress, zodat de website voor een ieder met toegang te beheren is.

Oplevering CMSWordPress Webadreshttps://wildernistrek.nl

Samenwerken met SAM Design?

Wilt u net zoals Wildernistrek een dienend design, waarbij de website het beeldmateriaal ondersteunt? De mogelijkheden bij SAM Design zijn zeer divers. Neem contact op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met een specialist!