Portfolio

Samen succesvol

Boxspring Gekte

Boxspring Gekte logo - Portfolio

#wateengekte

Introductie

Wat moet er beter gaan?

Een partij die de klant op nummer 1 plaatst. Dat is de beddenwinkel, Boxspring Gekte! Boxspring Gekte is een online winkel, die opgericht is in 2019. De slaap liefhebbers van Boxspring Gekte zagen in dat veel luxe en comfortabele bedden een te hoge prijs hadden en besloten hier wat aan te doen. Inmiddels hanteert de scherpste prijzen als het gaat om boxsprings, dekbedden, dekbedovertrekken en bedspreien. Daar is Boxspring Gekte trots op! Hoe krijgen ze dit voor elkaar? Boxspring Gekte maakt geen gebruik van een fysieke winkel. De producten van Boxspring Gekte worden voor een lage prijs een groot magazijn opgeslagen en niet in een winkel. Dat betekent dat zij luxe boxsprings voor veel lagere prijzen kunnen bieden aan Nederland.

Toen Boxspring Gekte in 2019 klant werd van SAM Design was de webshop nog niet in zijn geheel gelanceerd. De webshop kwam maar niet af en was na een tijd ook al weer toe aan een update. Dit is waar Boxspring Gekte ons heeft ingeschakeld. Ons webdesign team is samen met ons online marketing team in het project gedoken om Boxspring Gekte op elk vlak te verbeteren.

Een luxe bed en vooral een goede nachtrust zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Dit is waar Boxspring Gekte zich vanaf de eerste dag op focust. Door korte lijnen te houden met haar klanten weet Boxspring Gekte luxe bedden voor iedereen verkrijgbaar te maken.

Om deze korte lijnen mogelijk te maken, heeft Boxspring Gekte gevraagd om een online omgeving waar haar klanten niet alleen terecht kunnen voor het kopen van producten, maar ook voor het stellen van vragen.

De oplossing

Een nieuwe huisstijl

Een nieuwe huisstijl die precies past bij Boxspring Gekte en de doelgroep aanspreekt.

Extra functionaliteiten

Het toevoegen van onderdelen als een faq pagina, een chatsysteem en meer productinformatie om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Een nieuwe huisstijl

Om de wens van Boxspring Gekte waar te maken hebben wij een webshop ontwikkeld met een compleet nieuwe huisstijl. Deze huisstijl is gecreëerd met de markt en vooral de doelgroep in gedachte, om zo te zorgen voor een optimale ervaring tijdens het online winkelen. Zo zijn we eerst op zoek gegaan naar de juiste kleuren. Uit ons onderzoek is gebleken dat de kleuren groen en paars het beste passen bij de doelgroep van Boxspring Gekte in plaats van blauw en rood. De doelgroep bestaat namelijk grotendeels uit vrouwen. Maar de kleuren zijn niet alles. We zijn ook aan de slag geweest met de fonts. Voorheen had de webshop een vrij strakke font, die meer past bij formele organisaties. Boxspring Gekte moest juist meer inspelen op de doelgroep en een speelse font gebruiken. Natuurlijk kan de font niet te speels zijn. Dit om te voorkomen dat de nieuwe huisstijl van Boxspring Gekte te kinderlijk lijkt.

Ook hebben elementen toegevoegd om het merk van Boxspring Gekte te versterken. Denk bijvoorbeeld aan de slogan ‘#wateengekte’ of zelf het logo.

Extra functionaliteiten

Om op de lange termijn bedden voor een lage prijs te kunnen blijven aanbieden, is het voor Boxspring Gekte noodzakelijk om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Elke klant moet van A tot Z ontzorgd worden. Om dit mogelijk te maken hebben we enkele functionaliteiten en elementen toegevoegd aan de webshop. Van het toevoegen van een FAQ pagina tot het integreren van een Messenger chat, deze webshop is gebouwd om de klanten van Boxspring Gekte te bedienen tijdens het winkelen.

Een geslaagd project!

De webshop van Boxspring Gekte draait op volle toeren! Vanaf het moment dat de webshop online geplaatst werd, begonnen de bestellingen binnen te komen en kon Boxspring Gekte haar klanten nog beter bedienen. Nu is het aan onze marketeers om de SEO campagne in te zetten en Boxspring Gekte ook nog eens bovenaan in Google te krijgen!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde