Portfolio

Samen succesvol

Counselor Vermeeren

Amelia Vermeeren Logo

“Ik zie het als mijn taak om samen met jou te zoeken naar datgene wat goed is voor jou.”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

Bij praktijk Counselor Vermeeren kun je terecht voor counseling en coaching. De coachingpraktijk, die opgericht is door Amelia Vermeeren, focust op begeleidingen en coaching problemen die kunnen ontstaan in het dagelijkse leven. Denk hierbij aan een burn-out, werkdruk, stress, paniekklachten, het maken van een belangrijke keuze en nog veel meer. Amelia Vermeeren helpt iedereen verder die hulp nodig heeft. Dit doet ze al sinds 2020.

In 2020 werd SAM Design benadert door Amelia Vermeeren. Ze had meteen een erg duidelijk verzoek. Ze zocht naar een partner die haar op de korte en lange termijn kon helpen bij haar onderneming. Zo wilde de eigenaar van counselorvermeeren.nl een eigen website hebben waar ze informatie kwijt kon over haar praktijk. Je gaat naar een coachingspraktijk om vaak erg persoonlijke kwesties te bespreken, Amelia vindt het daarom belangrijk om zelf ook transparant te zijn en informatie te delen over wie zij is, hoe ze anderen kan helpen en wat haar drijfveer is.

Amelia wilde graag van A tot Z ontzorgd worden, door een eigen huisstijl te laten ontwerpen, een unieke website te laten bouwen en met ons aan de slag te gaan met SEO. Een nieuwe website is cruciaal, maar je wil met deze nieuwe website ook gezien worden. “Ik wil een vliegende start maken en aan zoveel mogelijk mensen weten dat ik voor ze klaar sta” heeft de praktijk Counselor Vermeeren ons laten weten. Samen hebben we dit voor het weten te realiseren.

De oplossing

Een eigen huisstijl

Meteen een goede indruk achterlaten met een geheel eigen huisstijl voor een geheel nieuwe coachingspraktijk.

Een unieke website

Een unieke gebruiksvriendelijke website met een duidelijke structuur.

SEO

Zoveel mogelijk bezoekers aantrekken om meteen een vliegende start te maken in de coaching wereld.

De eigen huisstijl

Toen de eigenaar van de praktijk Counselor Vermeeren bij ons aanklopte, was het ons meteen al duidelijk. We gaan een huisstijl ontwerpen met een frisse uitstraling. De nieuwe huisstijl moet rust uitstralen en tegelijkertijd een moderne look en feel krijgen. We zijn als eerst aan de slag gegaan met de kleuren van de nieuwe huisstijl.

Bij het ontwerpen van de huisstijl zijn gedoken in de doelgroep en zijn we meteen gaan kijken naar kleuren met bruintinten. De praktijk Counselor Vermeeren heeft ons hierin volledige Carte blanche om uiteindelijk het best passende resultaat neer te zetten. De gekozen kleuren moeten namelijk niet alleen in de smaak vallen bij de praktijk, maar vooral ook bij de doelgroep. Dat zijn de mensen die je moet aantrekken! We hebben gekozen voor bruintinten omdat deze kleuren rust uitstralen. Om de bruintinten niet te prominent te maken, hebben we ook grijstinten toegevoegd. De laatste kleur die we hebben toegevoegd aan het kleurenpalet is een donkere en koude variant van blauw. Waarom een koude kleur er doorheen. De huisstijl moet rust uitstralen, maar moet ook moderne, uniek en onverwacht zijn. Met een contrasterende kleur kun je dit al snel voor elkaar krijgen.

Een unieke website

Na de huisstijl tot in de puntjes te hebben ontworpen, konden we meteen aan de slag met de nieuwe website die praktijk Counselor Vermeeren graag wilde. Bij het ontwerpen van de website hebben we als eerst de gehele structuur uitgezet. Een sterke, gebruiksvriendelijke website begint bij de structuur. Niet nadenken over de structuur, kan ervoor zorgen dat bijvoorbeeld de navigatie van de website niet logisch is voor de bezoeker. Bij onduidelijkheid op een website, kan het gebeuren dat een potentiële klant de website helaas vertaalt. Hoe meer onduidelijkheid. hoe groter de kans dat de bezoeker je website verlaat. Hoe goed je diensten ook zijn!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Bij aanvang van het webdesign project zijn we ook aan de slag gegaan met de online marketing van de praktijk. Bij het startsignaal zijn we meteen in gesprek gegaan met Amelia zelf en hebben we een grondig zoekwoorden onderzoek gedaan. Wil je meer lezen over het resultaat dat we hebben geleverd voor praktijk Counselor Vermeeren? Bekijk onze online marketing cases!

Een geslaagd project!

Na vier weken brainstormen, onderzoeken, ontwerpen en programmeren hebben we de wens van Amelia kunnen vervullen. We hebben de praktijk Counselor Vermeeren binnen no-time een eigen gebruiksvriendelijke website kunnen geven met een unieke huisstijl. Nu kunnen we volledig aan de slag met de veelbelovende SEO campagne. Op naar positie 1 in Google!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

SAM Online Marketing & Webdesign