Portfolio

Samen succesvol

Dental Delft Junior

Dental Delft Junior Logo

“Uw praktijk voor Kindertandheelkunde”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

De naam van deze klant zegt het al. Dental Delft Junior is een tandartspraktijk in de stad Delft. Een tandartspraktijk die specifiek alleen kinderen van 0 tot 18 jaar behandelt. Het zijn echte specialisten als het gaat om het steeds groeiende en veranderende gebit van jonge mensen. Kinderen die niet gemakkelijk terecht kunnen bij een ‘gewone’ tandarts, kunnen terecht bij Dental Delft Junior. Dan kun je denken aan kinderen met gedragsproblemen, veel gaatjes op een jonge leeftijd, extreme angst of andere problemen. Bij Dental Delft Junior nemen de tandartsen meer tijd om de patiënten te behandelen en om de beste oplossing te vinden voor de unieke situatie van de klant.

Dental Delft Junior klopte een tijd geleden bij ons aan met een hele duidelijke opdracht. Ze wilden de doelgroep kunnen voorzien van informatie over de praktijk. Dit vooral omdat de praktijk vaak vragen krijgt over unieke situaties en casussen. Dental Delft Junior moet elke vraag van de klant gemakkelijk kunnen beantwoorden. Daarnaast was Dental Delft Junior op zoek naar een makkelijke manier om inschrijvingen voor de praktijk te verzamelen. Voorheen was het voor bezoekers mogelijk om zich in te schrijven, maar ging het op een omslachtige manier. Klanten en potentiële klanten ervaarde dit als onprettig. Samen met ons online marketing team zijn we aan de slag gegaan om de wensen van Dental Delft te vervullen.

De oplossing

Een passende huisstijl voor de brede doelgroep

De nieuwe website krijgt een huisstijl die de kinderen én de ouders aanspreekt.

Een gebruiksvriendelijke inschrijfmodule

Onze developers ontwikkelen een module op maat voor de nieuwe website.

Een passende huisstijl voor de brede doelgroep

Dental Delft Junior focust zich uitsluitend op kinderen. Je zou dan zeggen dat de doelgroep vrij klein is en dat iedereen gemakkelijk op dezelfde manier aan te spreken is. Toch is dit voor Dental Delft Junior niet helemaal het geval. De praktijk behandelt zowel jonge kinderen als tieners en pubers. De verschillen tussen deze groepen kunnen een hoop verschillende. Iets wat voor een kleuter of peuter werkt, zal vaak niet direct werken voor een puber van 16 jaar. Daarom hebben we de website een speelse en kinderlijke stijl gegeven, zonder te veel in te spelen op de jonge doelgroep. Het gebruik van speelse kleuren en fonts is hier genoeg.

Naast het feit dat de website afgestemd moet zijn op de kinderen waar de praktijk voor bestemd is, moet de website natuurlijk ook afgestemd zijn op de ouders van de kinderen. Als het gaat om kinderen maken de ouders vaak alle belangrijke beslissingen. Voor de ouders moet de informatie op de website op een simpele manier ingedeeld te worden. Zo is alles gemakkelijk te vinden.

Een gebruiksvriendelijke inschrijfmodule

Voor een tandartspraktijk is een inschrijfmodule tegenwoordig onmisbaar op een website. De nieuwe website van Dental Delft Junior heeft inmiddels een gloednieuwe inschrijfpagina gekregen waar ouders inschrijvingen voor hun kinderen af te ronden, zonder al te veel toe hoeven zoeken. De ouders weten met deze nieuwe module zeker dat de inschrijving in goede orde ontvangen wordt en dat alle nodige informatie in een keer terecht komt bij de praktijk. Achteraf hoeft er geen informatie meer uitgewisseld te worden en kunnen alle kinderen meteen behandelt worden. Dat scheelt een hoop!

Ook heeft de nieuwe website een mogelijkheid gekregen om een spoedaanvraag in te dienen. De ouders komen meteen in contact met de specialisten van Dental Delft Junior en kunnen op de korte termijn nog geholpen worden.

Een geslaagd project!

Inmiddels is de nieuwe website van Dental Delft de lucht in! Met deze nieuwe website hebben voor zowel het team van Dental Delft als de patiënten en ouders meer duidelijkheid kunnen scheppen over de praktijk, de behandelingen en overige vragen. Na de oplevering van dit project is ons online marketing team meteen aan de slag gegaan met de SEO campagne voor Dental Delft Junior. Op naar topposities in Google!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde