Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
 

Double FF

Een historie in de fastfood, maar met een unieke touch en een vernieuwend concept. Dat is Double FF. Gestart als familiebedrijf in de binnenstad van Leeuwarden, maar in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid naar een bedrijf met diverse vestigingen en in totaal meer dan 100 personeelsleden. Woonachtig in het noorden van Nederland en behoefte aan een lekkere burger? Dan moet je bij Double FF zijn.

 
 

De opdrachtgever

Alhoewel Double FF al sinds jaar en dag een begrip in en om Leeuwarden is, beschikte het nog steeds niet over een professionele website. Om uit te kunnen breiden, diende er een professioneel online visitekaartje gebouwd te worden, geheel in de stijl van Double FF. Hierin dient het verhaal van Double FF verteld te worden, dient er informatie gegeven te worden over franchising én dient er natuurlijk ook op gemakkelijke wijze besteld te worden.

 
 

De uitvoering

SAM Design heeft ervoor gekozen om een geheel nieuw design te bouwen. Weliswaar zijn de positieve elementen van diverse fastfoodgiganten meegenomen in het design, maar Double FF is onderscheidend in haar markt. In dit geval diende er dan ook een uniek en onderscheidend design neergezet te worden. Er zijn een aantal concepten hiervoor uitgewerkt:

  • Homepagina
  • Bestelpagina
  • One-page
 

Het resultaat

De concepten zijn vervolgens uitgewerkt in een uniek en professioneel design, geheel volgens de stijl van Double FF. Hierna is de koppeling met Sitedish gemaakt, waarna de website de lucht in kon. Dit design laat zich samenvatten aan de hand van de volgende kenmerken:

  • Professioneel en uniek design
  • Volledige integratie WordPress
  • Naadloze koppeling Sitedish
  • Integratie Social Media Kanalen
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs