Portfolio

Samen succesvol

Hondenbrokken.nl

Hondenbrokken.nl logo

“De beste brok, voor een blije hond!”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

“Wij doen het anders!” Een belangrijke kreet voor de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl. Want welke hond verdient nou geen lekker eten en een gezond leven? Precies! Dit is waarom de onderneming, hondenbrokken.nl, is opgericht.
Deze dierenvrienden maken zich hard voor het leveren van kwalitatieve hondenbrokken tegen een eerlijke prijs. Van brokken met kip en rund tot brokken met lam en zalm, hondbrokken.nl gaat tot het uiterste om elke hond te voorzien van gezonde brokken.

De ondernemers achter hondenbrokken.nl trokken bij ons aan de bel omdat ze een goed converterende webshop wilden en zo snel mogelijk aan de slag wilde met het verspreiden van hun hondenbrokken. De onderneming was destijds net gestart en had nog helemaal geen verkopen kunnen realiseren. Een echte start-up dus!
Hondenbrokken.nl was meteen duidelijk over wat ze voor ogen hadden. Veel bezoekers genereren, hoge conversies en de brokken zoveel mogelijk verspreiden door heel Nederland.

De oplossing

woo-icon

Maatwerk voor Woocommerce

Voor een onderneming met zulke grote doelen en ambities, zetten wij alles op alles om de resultaten te behalen. Ook maatwerk is hier een onderdeel van geweest.

search-icon

De start van een SEO campagne

Wat kan een onderneming met een sterke webshop, die te weinig bezoekers heeft? Niet veel! SEO is waar SAM in uitblinkt en dit laten we graag zien!

Maatwerk voor Woocommerce

Net zoals hondenbrokken.nl tot het uiterste gaat om elke hond te voorzien van gezonde brokken, gaan wij tot het uiterste om de specifieke wensen van een klant waar te maken.
Voordat de ondernemers achter hondenbrokken.nl bij ons aanklopte, hebben ze een ontwerp laten maken door een externe ontwerper. Dat was stap 1, maar het ontwerp moest natuurlijk nog tot leven komen. Hier zijn wij mee aan de slag gegaan.

Om het ontwerp leven te geven, hebben onze webbouwers weken lang alles in de strijd gegooid om het beste resultaat neer te zetten. Zo is een groot gedeelte van wat Woocommerce gebruikelijk te bieden heeft, omgebouwd om voor een nog betere performance op de korte termijn, maar vooral ook lange termijn. Een goed voorbeeld hiervan is de techniek achter het afrekenproces van de webshop. De afrekenpagina’s voor honderbokken.nl zijn compleet op maat gebouwd, voor een optimale ervaring voor elke bezoeker. Daar zit natuurlijk wat werk in, maar voor zo’n resultaat is het werk het altijd waard!

De start van een SEO campagne

Wij zijn natuurlijk een webdesignbureau, maar wist je dat SAM Design onderdeel is van een nog groter bureau? SAM Design is namelijk een onderdeel van het resultaatgerichte bureau SAM Online Marketing!
Veel een groot deel van onze klanten maken wij webshops en zorgen we er onder andere voor dat ze hoog in Google komen te staan. Dat is precies wat we voor hondenbrokken.nl hebben gedaan.
Een startende onderneming heeft, om succes te behalen, natuurlijk een push nodig als het gaat om het genereren van bezoekers. Terwijl de webshop gebouwd werd, is ons online marketing team meteen aan de slag gegaan met een grondig onderzoek voor een optimaal resultaat.

Benieuwd naar dit resultaat? Bekijk de case!

Een geslaagd project!

Hard werk + slim werk+een goede samenwerking tussen het webdesign team en hondenbrokken zelf = Succes! Dat is voor dit project de winnende formule geweest.

Bij het maken van deze webshop zijn veel verschillende schakels betrokken geweest. Duidelijke communicatie en een goed plan waren essentieel.

Inmiddels zijn de hondenliefhebbers van hondenbrokken.nl van start en kunnen we met trots zeggen dat het werk niet voor niets is geweest. De doelstellingen van hondenbrokken zijn natuurlijk ruim gehaald. We hebben zelfs een award van ze mogen ontvangen voor “de uitstekende SEO resultaten”!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

SAM Online Marketing & Webdesign