Portfolio

Samen succesvol

Interwonen

Interwonen Logo

“The International lifestyle”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

Een gloednieuwe website voor een geliefde en trouwe klant. Interwonen is voor ons geen onbekende. Al een aantal jaar werken we samen met Interwonen om zoveel mogelijk bezoekers te genereren voor hun webshop. Na jaren lang goede resultaten voor Interwonen behaald te hebben, is om de webshop in een nieuw jasje te steken.

Voor Interwonen hebben we in het verleden al een keer een mooie webshop mogen bouwen, maar na een aantal jaar was het tijd voor een frisse look. Je moet natuurlijk wel meegaan met de tijd!
Niet alleen zijn we aan de slag gegaan met de stijl van de website. Ook de techniek moest flink opgeschoond worden. Aangezien Interwonen een SEO klant van ons is, zijn we ook aan de slag gegaan met de techniek van de website, zodat de website niet alleen prettig te gebruiken is, maar ook ready is voor top 3 posities in Google.
Kortom een opfrisser voor een trouwe klant.

De oplossing

pen-icon

De huisstijl

Als onderneming kun je niet achterlopen op de tijd. Voor Interwonen wilde we een nieuwe richting op gaan, zonder af te stappen van wie Interwonen is.

instagram-icon

Instagram integratie

Een Instagram koppeling om de meubels van Interwonen nog beter te laten zien aan elk van hun bezoekers.

lookbook

Een eigen lookbook

Echt kunnen bladeren door het assortiment van Interwonen, maar dan op je telefoon!

De huisstijl

Meegaan met de tijd. Na een aantal jaren is dat voor elke onderneming een zaak die opkomt. Voor Interwonen is dit ook het geval geweest.

We hebben de huisstijl een stijl van deze tijd gegeven door de font van de webshop te veranderen. De nieuwe font heet ‘futura’. De naam van de font zegt het al. De font straalt karakter uit, zonder dat het te speels is.

Daarnaast hebben we bij het ontwerp van de nieuwe webshop goed nagedacht over het kleurgebruik van de webshop. Moderniteit zit hem vaak in simpliciteit. We hebben de website simpel gehouden door veel wit te gebruiken. Interwonen heeft een groot assortiment aan kleurrijke producten. Elk van deze producten moest tot zijn recht komen in de webshop, zonder de webshop te druk oogt. Door veel wil te gebruiken, hebben we rust gecreëerd. Natuurlijk moest de hoofdkleur van Interwonen ook terugkomen in de webshop. De kleur komt op een subtiele manier steeds terug in de webshop om de webshop leven te geven.

De Instagram koppeling

Instagram is een van de grootste social media kanalen die we nu kennen. Al helemaal als het gaat om meubels en interieur. Voor een meubelwinkel als Interwonen is het belangrijk om ook op dit vlak mee te gaan met de tijd.

Interwonen heeft al een lange tijd een Instagram pagina waar unieke foto’s van hun meubels worden geplaatst. Mooie foto’s als dat wil je natuurlijk aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Daarom hebben we een Instagram integratie geplaatst op de homepagina van de nieuwe webshop. Zo komen alle mooie foto’s die Interwonen plaatst direct op de website terecht.

Instagram koppeling

Een eigen lookbook

Om het assortiment van Interwonen tot zijn recht te laten komen wilde we een extra stap zetten. Een gloednieuwe lookbook, die overal te bekijken is. Een lookbook in de vorm van een magazine is natuurlijk niet meer van deze tijd.
Wat nou als elke bezoeker jouw lookbook ten alle tijden in zijn zak kan hebben? Zou dat niet ideaal zijn? Op elk moment van de dag kunnen ze door het assortiment bladeren om ideeën op te doen en te bekijken wat je nou echt in huis hebt.
Interwonen biedt haar bezoekers deze mogelijkheid. Met de op maat ontworpen lookbook die we voor Interwonen gebouwd hebben, blijft elke bezoeker op de hoogte van het assortiment van Interwonen. Zelfs als er toevoegingen worden gedaan aan het assortiment!

Een geslaagd project!

Voor elk van onze klanten gaan we tot het uiterste, maar het is extra speciaal om te zien hoe een klant groeit. We zijn ontzettend trots op de webshop die we hebben mogen bouwen en de resultaten die we voor Interwonen neerzetten. Op nog vele jaren succes!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

SAM Online Marketing & Webdesign