Portfolio

Samen succesvol

Lansers Trio

LT Logo

“Al meer dan 40 jaar de beste.”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

Ook een onderneming die al meer dan 40 jaar aan de top staat, heeft op zijn tijd een update nodig. Al vanaf het moment dat Lansers Trio gelanceerd werd steeg de onderneming elk jaar. Hoewel Lansers Trio al jaren tot een van de beste behoort, heeft Lansers Trio, net als elke andere onderneming, een aantal uitdagingen.

Zo was de website van Lansers Trio al een tijdje verouderd. De website die online stond was in 2014 gebouwd. In een wereld die constant ontzettend veel verandert, moet je je doelgroep kunnen blijven aanspreken. Achterlopen op de tijd is voor een grote, toonaangevende geen optie.

De mannen van Lansers Trio klopte niet alleen bij ons aan om een gloednieuwe website te laten bouwen. Ze wilden ook starten met een SEO campagne om op de lange termijn niet alleen offline, ook online aan de top te staan.

Met enthousiasme zijn we aan de slag gegaan met de uitdagingen die mannen van Lansers Trio bij ons hebben neergelegd!

De oplossing

pen-icon

De huisstijl

Om mee te gaan met de tijd hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan naar de markt en doelgroep van Lansers Trio. Op basis hiervan hebben we een passende huisstijl kunnen creëren.

User-gerichte structuur

User-gerichte structuur

Bij elke website die SAM maakt wordt nagedacht over wat de opdrachtgever wil, maar uiteindelijk staat de bezoeker altijd centraal. De website is gebouwd om de bezoeker te bedienen.

In Google aan de top

In Google aan de top

Tegenwoordig wil je als onderneming niet alleen offline domineren. Online moet je ook aan de top staan. Laat dat nu precies zijn wat wij doen. Top 3 posities behalen in Google voor onze klanten!

De huisstijl

Lansers Trio maakte al een aantal jaren gebruik van dezelfde kleuren geel, bruin, donkergrijs en wit. Een winnen paard moet je natuurlijk niet wisselen. Dat hebben we in dit geval ook zeker niet gedaan.
De kleuren combinatie waar Lansers Trio eerder al gebruik van maakte, hebben we aangehouden en in een nieuw jasje gestoken. Zo kreeg Lansers Trio een nieuwe stijl, maar behielden ze het bekende gevoel.

LT - Huisstijl

Structuur

Sitemap

Een van de grootste wensen van de mannen van Lansers Trio was dat de website duidelijk werd voor elke bezoeker. Hoe maak je een website met veel informatie nu duidelijk?. De duidelijkheid zit hem niet alleen in de informatie die gegeven wordt op de website, maar ook in de structuur. De navigatie moet in zijn geheel kloppen. Klopt de navigatie niet? Dan bestaat er een grote kans de bezoekers die je gegenereerd hebt, de website ook weer snel verlaten. De structuur en navigatie zijn dus ontzettend belangrijk.

Eerste de sitemap. Een sitemap is een duidelijke map die de structuur van een website of webshop op een eenvoudige manier laat zien. Van de pagina’s die op de website terecht zullen komen tot de link tussen elk van deze pagina’s. We hebben aan begin van het project allemaal inzichtelijk gemaakt.

LT - Sitemap

Wireframes

Nadat je de structuur van de website in kaart brengt, ga je aan de slag met de structuur van elke individuele pagina. Het maken van de wireframes doe je altijd vooraf zodat je alvast kunt nadenken over de plaatsing van elementen en hoe de bezoeker erop zou kunnen reageren.

Een geslaagd project!

Het is gelukt! We hebben in korte tijd een mooie website online mogen plaatsen voor een nog mooier bedrijf. Natuurlijk stopt onze samenwerking niet bij het maken van de website
De komende jaren zullen we samenwerken om Lansers Trio aan de top te houden!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

SAM Online Marketing & Webdesign