Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
 

Megapret

Megapret is één van de grootste speeltuinen van Gelderland en de Achterhoek. Met een binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin en midgetgolfbaan (met een historische twist) biedt het vertier voor zowel kind als ouder.

 
 

De opdrachtgever

Megapret kon dagelijks honderden bezoekers verwelkomen in haar speeltuin, maar de online bezoekers werden niet op dezelfde manier tevredengesteld als de fysieke bezoekers van het park. Megapret heeft SAM Design ingeschakeld om haar website een professionele, doch speelse uitstraling te geven. De bezoeker moest direct een sfeerimpressie van het park krijgen, maar moest ook direct kunnen converteren. Tevens diende de website technisch geschikt te zijn voor meerdere talen en moest deze makkelijk te beheren zijn. Hier hebben wij het volgende voor uitgevoerd.

 
 

De uitvoering

Allereerst heeft SAM Design het volledige wensenpakket in kaart gebracht. Megapret heeft enkele voorbeeldwebsites aangedragen, waarbij zij exact hebben aangegeven welk onderdeel mooi was en waarom zij dat vonden. Op basis hiervan heeft SAM Design enkele concepten toegestuurd, die uiteindelijk uitgewerkt zijn in het design wat u hier ziet. Hiervoor zijn de volgende pagina’s opgeleverd:

  • Homepagina
  • Subpagina
  • Contactpagina
 

Het resultaat

Het eindresultaat mag er zeker zijn! Megapret beschikt over een professionele website, waar bezoekers ook daadwerkelijk kunnen boeken. Dit design laat zich kenmerken door de volgende punten:

  • Nieuwe huisstijl
  • Volledige integratie WordPress
  • SEO technisch geoptimaliseerd
  • Beschikbaar in diverse talen
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs