Yogastudio Ouddorp

Webdesign – Roosters – Social Media

De yogastudio van Zeeland, met specialisatie in ontspanning, mindfullness, flexibiliteit en spierkracht. Een speelse, karakteristieke website, van alle gemakken voorzien. Bekijk direct het eindresultaat.

Bekijk case

SpeedCube

Webdesign – WooCommerce – Productcategorisatie

De aanbieder van speedcubes en andere producten voor zowel de beginner als de doorgewinterde professional. Een ongeëvenaard design, zowel laagdrempelig als klinisch en professioneel.

Bekijk case

Prominent People

Webdesign – Integratie vacatures – Contactformulieren

De Noord-Hollandse partij voor bemiddeling in diverse sectoren. Partner van Recruiter XL en specialist in arbeidsmediation voor heel Noord-Nederland. Een echte website anno 2019.

Bekijk case

RvH Personal Training

Webdesign – Contactformulieren – succesverhalen

De personal trainer van Leiden en omstreken. Weet vanuit een achtergrond als topsporter als geen ander relevante krachttraining en voeding te implementeren. Een uniek design, geheel volgens de stijl van SAM Design anno 2019.

Bekijk case

Kaakchirurgie Holland

Webdesign – WordPress – CSS

Kaakchirurgie Holland is de totaalaanbieder op het gebied van mondzorg. Onderdeel van Rotterdams Tandheelkundig Centrum en gespecialiseerd in kaakchirurgie en implantologie. SAM Design heeft de klinische uitstraling van deze zorgaanbieder met verve vorm weten te geven.

Bekijk case

ArendBeveiliging

Webdesign - SEO - WooCommerce

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen.

Bekijk case

Qlean Business

Webdesign – Portfolio – Contactpagina

Brabantse degelijkheid, gecombineerd met een totaalpakket aan diensten. “Niet lullen, maar poetsen”, is de slogan die Qlean Business sinds jaar en dag hanteert. Of in ons geval: “Niet lullen, maar websites bouwen”.

Bekijk case

Rubcoat

Webdesign – Portfolio – Productintegratie

“The right treatment for every climate”. Rubcoat, gespecialiseerd in het behoud en de bescherming en behandeling van composteringstunnels en champignontteelcellen. Niet het eerste design wat je te binnen schiet. Bekijk het direct!

Bekijk case

Stichting Onbeperkt Werkt

Webdesign - Contactformulieren

Stichting Onbeperkt Werkt (SOW) is een leerwerkbedrijf, gevestigd in Warmond, op de oorspronkelijke boerderij van familie Zwetsloot. SOW levert een bijdrage aan de kwaliteit van leven, door uitdagend werk te bieden. Dagelijks kan met allerlei activiteiten met elkaar uitvoeren: van dierenverzorging tot krantenbezorging.

Bekijk case

The Blue Flamingo

Webdesign – Contactformulieren – Portfolio

Bevordering van creativiteit en innovatie binnen een organisatie door middel van diverse tools, vaardigheden en mindsets. Een geheel nieuw design, tevens dienend als portfolio. Tijdloos design, dat na enkele jaren nog steeds fier overeind staat.

Bekijk case

DirectGeslaagd

Webdesign – Inschrijfformulieren – Integratie up-to-date kalender

De aanbieder van eendaagse cursussen voor het behalen van auto-, motor- of brommertheorie. Een Prachtig design met unieke mogelijkheden, alsmede de integratie van een kalender voor alle cursusmogelijkheden. Bekijk het resultaat!

Bekijk case

Atlasfietsen

Webdesign – WooCommerce – Integratie Voorraadbeheer

Atlas Fietsen is een landelijke aanbieder van A-kwaliteit fietsen, waarbij service hoog in het vaandel staat. Met een landelijke dekking en diverse fysieke locaties is het kopen van een professionele fiets bij Atlas Fietsen een echte aanrader.

Bekijk case
 
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs