Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 14 beoordelingen

ImageLab

Webdesign - WooCommerce - Boekingsysteem

ImageLab is een unieke plek waar men fotografie workshops en lessen kan volgen. Binnen alle workshops wordt veel geoefend en geëxperimenteerd, wat vervolgens direct in de praktijk wordt gebracht. Vanuit de praktijk in Amsterdam worden persoonlijke lessen gegeven, maar er worden ook diverse fotoreizen georganiseerd. Deze reizen variëren van Parijs tot Napels en zelfs Rio de Janeiro.

Bekijk case

Dental Center Fitgebit

Webdesign - Contactformulieren

Dental Center Fitgebit is de tandarts voor Amsterdam en omstreken. Gespecialiseerd in acute tand- en gebitsproblemen en het werken met kinderen, maakt dat je bij Dental Center Fitgebit te maken hebt met een gevarieerd en gespecialiseerd team

Bekijk case

Board Refreshment

Webdesign – Contactpagina – Social Media Koppeling

Het samenbrengen van het bestaande bestuur en talloze young professionals, met als doel tot steengoede, gezamenlijke oplossingen te komen. Een frisse website met een zakelijke uitstraling.

Bekijk case

Fitcamp Rhijngeest

Webdesign – Portfolio – Contactpagina

De aanbieder van bootcamps in Oegstgeest en omgeving. Een professionele, sportieve website, voorzien van voldoende beeldmatriaal en integratie van alle benodigde plug-ins, functionaliteiten en andere gemakken.

Bekijk case

Hunzepleisterplaats

Webdesign – Contactpagina – Unieke Sfeerfoto’s

Een klassieke Bed and Breakfast, waar gasten van alle gemakken worden voorzien. Een laagdrempelige, sfeervolle website, vol met sfeerimpressies en een uniek inkijkje in de enige echter Hunzepleisterplaats!

Bekijk case

Het Hoorhuis

Webdesign – WordPress – Integratie Maps

De hoorspecialist van Amsterdam, Diemen en omgeving. Een klinische website, met toch een warme uitstraling. Integratie van echte foto’s en subtiel ingebouwde contactknoppen. Bekijk het eindresultaat.

Bekijk case

Double FF

Webdesign – Sitedish – Contactformulieren

De modern, lokale tegenhanger van de fastfoodgiganten. Een ijzersterke website, met volledige integratie van alle mogelijkheden van sitedish en een complete uitleg van A tot Z voor mogelijke franschisenemers.

Bekijk case

Young Sellers

Webdesign – Integratie Vacatures – Contactformulieren

De arbeidsmediator voor de Randstad op het gebied van sales. Een strakke, professionele website, van alle gemakken voorzien. Compleet met geintegreerde zoekfunctie en de meest actuele vacatures.

Bekijk case

PrimoDak

Webdesign – Portfolio – Conversie Optimalisatie

Het zorgvuldig opgebouwde portfolio van misschien wel de bekendste dakdekker van de provincie Utrecht. Een jarenlang project, in een geheel nieuw jasje gestoken, met extra nadruk op conversie.

Bekijk case
 
Call Now Button