Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
 

Pand16

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Met de uitbreiding naar een nieuw, groter onderkomen kon Pand16 niet langer afhankelijk zijn van lokale bekendheid, maar diende de overstap naar het internet gemaakt te worden. Hiervoor is een webshopomgeving nodig, die tevens kan fungeren als portfolio. De uitdaging lag ook in deze middenweg. Wat SAM Design als volgt heeft opgelost. De bezoeker dient als het ware via het internet in de showroom te kunnen staan, moet zelf producten kunnen selecteren en moet om advies kunnen vragen.

 
 

De opdrachtgever

Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Met de uitbreiding naar een nieuw, groter onderkomen kon Pand16 niet langer afhankelijk zijn van lokale bekendheid, maar diende de overstap naar het internet gemaakt te worden. Hiervoor is een webshopomgeving nodig, die tevens kan fungeren als portfolio. De uitdaging lag ook in deze middenweg. Wat SAM Design als volgt heeft opgelost. De bezoeker dient als het ware via het internet in de showroom te kunnen staan, moet zelf producten kunnen selecteren en moet om advies kunnen vragen.

 
 

De uitvoering

SAM Design heeft de positieve elementen van het oude design van Pand16 zoveel mogelijk intact gehouden. De showroom elementen zijn overgenomen en uitgebreid. Tevens is voor een overzichtelijk menu gekozen, waarbij alle producten direct naar voren komen. In het hoofdmenu wordt onderscheid gemaakt tussen de diverse producten, waarbij per landingspagina in wordt gegaan op diverse toepassingen. Een aantal kenmerken van het nieuwe design:

  • Professionele webshop met portfolio elementen
  • Overzichtelijke menustructuur
  • Volledig WordPress geïntegreerd
  • Duidelijk onderscheid tussen verschillende soorten tegels, looks, formaten en toepassingen
 

Het resultaat

Uiteindelijk heeft Pand16 de beschikking gekregen over een conversiegerichte website, die geheel visueel is ingesteld en waarin de verschillende soorten producten duidelijk naar voren komen. Dit design laat zich kenmerken door de volgende steekwoorden:

  • WordPress (met WooCommerce) geïntegreerd
  • Conversiegericht design
  • SEO-technisch geoptimaliseerd
  • Laagdrempelig bestelproces
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs