Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
 

De opdrachtgever

Prominent People is de bemiddelaar van Noord-Nederland als het aankomt op werkgelegenheid in de transport, techniek, administratie en diverse commerciële functies. Prominent people bemiddelt namens zowel werkgevers als werknemers, voor uiteenlopende functies, van LBO niveau tot WO niveau. Wanneer men in Noord-Nederland op zoek is naar een nieuwe werkgever óf werknemer, schakelt men Prominent People in.

 
 

De uitvoering

Prominent People is al ruim 20 jaar een begrip. Echter kan men niet eeuwig louter op haar naam voortbestaan en dient men zich actief binnen de markt te positioneren. Hierbij diende de website voldoende mogelijkheden te hebben voor al de kernwaarden van Prominent People: uitzenden, detacheren, werving & selectie én payrolling. En hier heeft SAM Design voor gezorgd.

 

Het resultaat

Allereerst heeft SAM Design de grote spelers binnen de arbeidsbemiddelingsmarkt grondig onderzocht. De best converterende elementen zijn vervolgens in kaart gebracht en er zijn diverse concepten opgeleverd. Deze bestaan uit de eerder genoemde elementen, gecombineerd met de suggesties vanuit Prominent People, overgoten met het unieke SAM Design sausje. Zo zijn er concepten ontworpen voor:;

  • Homepagina
  • Subpagina
  • Teampagina
  • Contactpagina
  • Nieuwspagina
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs