Portfolio

Samen succesvol

Rijnmond Funderingstechniek

Rijn. Fund. Logo

“We laten u niet zakken”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

Een gepassioneerd duo binnen een ontzettend mooi bedrijf. Voor dit project zijn we benaderd door vader en zoon van de familie Sluis. Samen zijn zij gestart met een bedrijf, Rijnmond funderingstechniek, dat zich specialiseert in het aanleggen van nieuwe funderingen, funderingsherstel, kelderbouw en timmerwerken. Waar ze het beste in zijn is het uitvoeren hun diensten in n ruimtes die beperkt toegankelijk zijn alsmede in gesloten werkruimtes, zowel binnen als buiten. Rijnmond funderingstechniek is een bedrijf dat pas geleden opgericht is,maar heeft alle nodige expertise in huis. Dit doordat zowel vader en zoon als het gehele team voor het bestaan van Rijnmond funderingstechniek als in deze branche werkte. Met al deze ervaring in huis stond er nog maar een ding te doen. Starten!

De heren van Rijnmond funderingstechniek wilde vanaf dag 1 een vliegende start maken. Ze wilde meteen zoveel mogelijk mensen laten weten wie Rijnmond funderingstechniek is, waar het bedrijf voor staat en wat het bedrijf doet. Ook waren ze op zoek naar een simpele manier om ervoor te zorgen dat meer mensen in aanraking komen met Rijnmond funderingstechniek. Zo hopen ze meer klanten te krijgen. Natuurlijk hebben wij als webdesign bureau een perfecte oplossing voor de mannen van Rijnmond funderingstechniek!. Hier zijn we dan ook meteen mee aan de slag gegaan!

De oplossing

Een eigen huisstijl

Rijnmond funderingstechniek krijgt een website met een eigen stijl, die ze overal in terug kunnen laten komen.

Zoekmachine optimalisatie

Om een vliegende start te maken, zorgt ons online marketing team ervoor dat er een SEO campagne wordt opgezet.

Een eigen huisstijl

Toen de heren van Rijnmond funderingstechniek bij ons terecht kwamen, hadden ze nog geen website, geen huisstijl en ook geen content. Het enige wat ze bij aanvang van het project al hadden laten maken, is het logo van het bedrijf. Hier hebben wij de huisstijl dan ook op gebaseerd. Wanneer er een bestaand logo is, doen we eerst een onderzoek naar de doelgroep om te kijken of het logo daadwerkelijk past bij de doelgroep.Mochten we zien dat het logo toch aangepast moet worden, bespreken we dat samen met de klant. In het geval van Rijnmond funderingstechniek bleek het logo sprekend genoeg te zijn voor de doelgroep. Hier hebben we de rest van de huisstijl dan ook op gebaseerd.

De kleur oranje, dat in het logo zit, hebben we terug laten komen in de website als hoofdkleur. In het logo is de kleur bruin ook verwerkt, maar deze kleur hebben we buiten de website gelaten. Dit om het chaotische gevoel dat een website soms kan hebben te vermijden.

Ook de font hebben we uitgekozen op basis van het logo. In het logo zie je een andere font dan op de website. Het onderscheid is niet heel groot, maar het licht verschil is wel te zien. Om ook hierin de rust te bewaren heeft ons design team gekozen voor de sans-serif font ‘Montserrat. Dit is de perfect font voor een website met een robuuste uitstraling.

Zoekmachine optimalisatie

Inmiddels is de website gebouwd en ook gelanceerd! Terwijl de website in ontwikkeling was, is ons online marketing team meteen aan de slag gegaan met het voorwerk van de SEO campagne. Zo hebben we eerst een onderzoek gedaan naar de markt. Daarna zijn we rond de tafel gaan zitten met Rijnmond funderingstechniek om concrete doelstellingen uit te zetten. Het zal niet lang meer duren totdat we hebben een ijzersterke campagne opgezet! Ben je benieuwd naar het resultaat? Bekijk onze online marketing cases!

Een geslaagd project!

Al met al een project dat we kunnen zien als meer dan geslaagd! Vader en zoon van Rijnmond Funderingstechniek kunnen inmiddels aan de slag met hun gloednieuwe website. De website staat online, maar daar houden we het niet bij. De samenwerking gaat juist door! Ons online marketing team gaat aan de slag met een resultaatgerichte SEO campagne om zo meer bezoekers te genereren. Op naar meer groei!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde