Portfolio

Samen succesvol

SPM Automotive

SPM Automotive logo

Distributeur van Mobileye, an Intel Company”

Introductie

Wat moet er beter gaan?

Een onderneming die vooruit loopt op de rest. Dat is hoe je SPM Automotive zou kunnen omschrijven. De naam van de onderneming geeft al een indicatie van de branche waarin SPM Automotive zich in bevindt. De onderneming heeft het streven om samen te werken met zoveel mogelijk merken in de auto wereld.

SPM Automotive is een distributeur van de futuristische producten van Mobileye, een onderdeel van Intel. Mobileye biedt producten die het verkeer veiliger maakt. Met hun Collision Avoidance System zorgen zijn ervoor dat automobilisten meldingen krijgen wanneer er een ongeluk dreigt te ontstaan. 


Als enige Nederlandse distributeur van Mobileye, trok SPM Automotive bij ons aan de bel om met verschillende uitdagingen. Van een nieuwe huisstijl tot het downloaden van brochures. We zijn als team druk aan de slag gegaan om SPM Automotive de website te geven, die de Mobileye producten tot hun recht doet komen.

De oplossing

pen-icon

Huisstijl

Een nieuwe huisstijl die de doelgroep aanspreekt en het oog op de toekomst van SPM Automotive uitstraalt.

opt-in-icon

Opt-in popup

Een e-maillijst opstellen en tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om de producten van SPM Automotive nog beter te leren kennen.

Huisstijl

Toen SPM Automotive bij ons aanklopte, had de onderneming al een eigen huisstijl. Het logo was voornamelijk zwart en had enkele rode elementen. Waarom zou je dna een nieuwe huisstijl ontwerpen? Als distributeur van Mobileye en Intel was het van belang dat de uitstraling van SPM Automotive dichter in de buurt kwam van Mobileye en Intel.
Veel mensen weten dat het merk Intel vooral gebruik maakt van blauwe tinten in plaats van rode tinten. Dit is waarom we bij het creëren van de huisstijl van SPM Automotive hebben gekozen voor blauw tinten. Daarbij kijken we ook altijd naar de psychologie van de kleuren die we gebruiken. De kleur blauw straalt niet alleen vertrouwen uit, maar geeft ook het idee dat de SPM Automotive oog heeft op de toekomst en technologie een belangrijk onderdeel van de toekomst vindt.

Samen met SPM Automotive hebben we ervoor gekozen om de producten zo groot en duidelijk mogelijk af te beeldingen op de website. De producten van Mobileye zijn nog relatief nieuw. We willen de bezoekers van SPM Automotive zoveel mogelijk momenten geven om kennis te maken met de producten die Mobileye biedt.

 

SPM Automotive Huisstijl

Opt-in popup

Een van de doelen die SPM Automotive wil bereiken is dat partijen in de autobranche op een toegankelijke manier kennis kunnen met de relatief nieuwe producten. Op de website is veel informatie te vinden over de producten, maar we niet te veel informatie laten zien op de pagina’s. Je wilt je bezoekers namelijk overweldigen met alle informatie die te vinden is over Mobileye. Daarom hebben we ervoor gekozen om de basisinformatie te laten zien op de website. Voor de bezoekers die dieper willen duiken in de materie en echt interesse hebben in de producten van Mobileye hebben we een opt-in popup gebouwd.
Bezoekers kunnen een brochure aanvragen door simpelweg hun naam en e-mailadres achter te laten. Binnen 10 seconden ontvangen ze een nette brochure in hun mailbox, waar ze in alle rust naar kunnen kijken om informatie op te doen.

Daarnaast is dit voor SPM Automotive de perfecte kans om een betere band te bouwen met de partijen die interesse hebben in de producten die zij aanbieden. Aangezien verschillende partijen hun e-mailadressen achterlaten, kan SPM Automotive een sterke e-mailadres bouwen. Bezoekers die daadwerkelijk interesse hebben in de producten, gaan op deze manier niet verloren!

Een geslaagd project!

Met trots kunnen we zeggen dat de website van SPM Automotive inmiddels staat! Samen met de eigenaar van SPM Automotive hebben we een website kunnen ontwerpen en bouwen, die tot op de dag van vandaag een positieve conversie oplevert voor SPM Automotive en dus ook Mobileye en Intel.

We wensen SPM Automotive ontzettend veel succes bij hun missie en kijken uit naar veiligere wegen in Nederland!

Bekijk de rest van ons portfolio

Prohuis Portfolio img 1
Prohuis

Dé zelfstandige ontwikkelaar van Nederland

Rijnmond Funderingstechniek Hoofdafbeelding
Rijnmond Funderingstechniek

We laten u niet zakken

Flyn Flower Hoofdafbeelding
FLYN Flowers

Altijd vers van de veiling

Dental Delft Junior Hoofdafbeelding
Dental Delft Junior

Uw praktijk voor Kindertandheelkunde

SAM Online Marketing & Webdesign