Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
 

The Blue Flamingo

The Blue Flamingo is een organisatie die mensen, teams en bedrijven helpt om hun innovatiekracht maximaal te benutten. Marjolein heeft als voornaamste doel om creativiteit en innovatie binnen de zakelijke sfeer te bevorderen. Hiervoor biedt zij diverse oplossingen, zoals innovatietools, -vaardigheden en -mindsets.

 
 

De opdrachtgever

Marjolein, oprichtster van The Blue Flamingo, heeft SAM Design benaderd, met de vraag een persoonlijke website te maken. Deze website diende uit te stralen hoe Marjolein als persoon is en hoe zij haar filosofie uitdraagt. Om dit te kunnen realiseren, diende de uitstraling van het eerder bedachte logo uitgewerkt te worden in een volledig design. De website diende opvallend te zijn en naar voren te springen, zonder hierbij te flashy over te komen.

 
 

De uitvoering

SAM Design heeft voor een pakkend, overzichtelijk design gekozen. De nieuwe website van The Blue Flamingo begint met een uitgebreide banner. Daaronder volgt een korte introductie, waarna de diverse diensten van Marjolein naar voren komen. Tot slot volgt een overzicht, waarna een unieke footer de pagina afsluit. SAM Design heeft de volgende concepten opgeleverd, welke later zijn uitgewerkt:

  • Homepagina
  • Subpagina
  • Contactpagina
 

Het resultaat

Het eindresultaat is een pakkend en overzichtelijk design, waarin de filosofie van Marjolein perfect wordt uitgedragen. Dit unieke design laat zich kenmerken aan de hand van de volgende steekwoorden:

  • Volledig WordPress geïntegreerd
  • Eigentijdse huisstijl
  • Unieke look and feel
  • Conversiegericht
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs