Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey
 

View Glue

View Glue is een ouderwetse creative agency. Animatievideo’s op maat, te gebruiken voor diverse doeleinden. Als conversiemaker op een website of als uitlegvideo voor een product of dienst. View Glue maakt lastige materie behapbaar en visueel.

 
 

De opdrachtgever

View Glue was reeds actief als partner van SAM Design en SAM Online Marketing. Vooral binnen de optimalisatie van Google diende de techniek van de website echter tiptop in orde te zijn, hetgeen met de huidige template niet meer te realiseren was. Als betrouwbare partner heeft SAM Design dan ook besloten om de website in een nieuw jasje te steken en te renoveren, met behoud van design.

 
 

De uitvoering

De uitvoering was zo simpel, maar ook zo lastig. Er diende een exacte replica van de vorige website gebouwd te worden, welke qua techniek zo strak als het maar zijn kon zou zijn. Op een apart domein heeft SAM Design de website in zijn geheel nagebouwd.

 

Het resultaat

Het resultaat is net zo mooi als voorheen, alleen dan technisch hoogstaand. Een visueel en interactief design, dat zich laat kenmerken aan de hand van de volgende factoren:

  • Visueel
  • Technisch 100%
  • Snelheid
  • Interactief
Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs