Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Responsive webdesign bureau

Een responsive webdesign bureau zorgt er voor dat uw website op elk apparaat goed in beeld verschijnt, voor een maximale conversie. Misschien vraagt u zich wel af wat een responsive webdesign precies inhoudt. Een responsive website schaalt mee met de grootte van het scherm waarop deze wordt weergegeven. Dit draagt bij aan de usability van uw WordPress website met CSS. U heeft er zelf wellicht mee te maken gehad; u zoekt een website op op uw mobiele telefoon en komt op een website die er precies zo uit ziet als op uw desktop. Om de teksten te lezen of een knop te drukken moet u inzoomen en zoeken naar de juiste plek. Dit zorgt niet voor een goede ervaring voor de bezoeker. Om deze reden heeft Google een update doorgevoerd, waardoor deze niet responsive websites minder goed worden gevonden in de zoekresultaten. Een responsive webdesign draagt dus ook bij aan uw ranking in Google. Laat daarom een mobielvriendelijke website maken door ons webdesign bureau, zodat u op elk mogelijk apparaat wordt gevonden.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Responsive webdesign bureau SAM Design

Ons bureau produceert een responsive webdesign voor u. Deze wordt gebouwd in WordPress, zodat u adequaat in kunt spelen op een veranderende vraag binnen uw doelgroep. Onze designers zullen met u om de tafel te gaan zitten om uw ideale website te bespreken. Al uw wensen, eisen en verwachtingen zullen worden aangekaart. Al uw ideeën worden op een rij gezet en wij geven u advies over de verschillende mogelijkheden. Wanneer het gesprek is afgerond, zullen onze designers een goed beeld hebben van wat u verwacht en is er een goede basis gelegd voor ons bureau om aan uw responsive webdesign te werken.

De tweede stap van ons responsive webdesign bureau is om met al de vergaarde informatie de eerste paar opzetten te maken. U ontvangt een aantal voorbeelden en hier kunt u aangeven of er bepaalde dingen moeten worden verwijderd, toegevoegd of aangepast. Als wij uw goedkeuring ontvangen gaan wij over tot het realiseren van ontwerp. Wanneer dit is gedaan, wordt de SEO vriendelijke WordPress website met CSS online geplaatst en kunt u de teksten, afbeeldingen en andere content toevoegen. Zodra dit gedaan is kunt u aangeven wanneer uw website moet worden gelanceerd voor uw klanten. De medewerkers van ons responsive webdesign bureau zullen dit op het gewenste moment regelen.

Responsive webdesign bureau

Lees enkele van onze klantenverhalen

Contact met ons responsive webdesign bureau

Is de WordPress site van uw met of zonder CSS niet volledig responsive en zoekt u een webdesign bureau die de perfecte website voor uw onderneming maakt? Dan helpen onze designers u dolgraag met het maken van de juiste SEO vriendelijke site. Ook bij andere wensen van online marketing kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben namelijk ook ervaring met: conversie optimalisatie, zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie.

U kunt ons bureau bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 085 303 5745. Ook kunt u uw vragen over responsive webdesign met CSS en WordPress stellen aan ons SAM Design via het volgende mailadres: info@sam-onlinemarketing.nl.

Nu aanvragen