Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Responsive webdesign Google
25 februari 2017
Responsive webdesign CSS
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Responsive webdesign bureau

Een responsive webdesign bureau zorgt er voor dat uw website op elk apparaat goed in beeld verschijnt, voor een maximale conversie. Misschien vraagt u zich wel af wat een responsive webdesign precies inhoudt. Een responsive website schaalt mee met de grootte van het scherm waarop deze wordt weergegeven. Dit draagt bij aan de usability van uw WordPress website met CSS. U heeft er zelf wellicht mee te maken gehad; u zoekt een website op op uw mobiele telefoon en komt op een website die er precies zo uit ziet als op uw desktop. Om de teksten te lezen of een knop te drukken moet u inzoomen en zoeken naar de juiste plek. Dit zorgt niet voor een goede ervaring voor de bezoeker. Om deze reden heeft Google een update doorgevoerd, waardoor deze niet responsive websites minder goed worden gevonden in de zoekresultaten. Een responsive webdesign draagt dus ook bij aan uw ranking in Google. Laat daarom een mobielvriendelijke website maken door ons webdesign bureau, zodat u op elk mogelijk apparaat wordt gevonden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive webdesign bureau SAM Design

Ons bureau produceert een responsive webdesign voor u. Deze wordt gebouwd in WordPress, zodat u adequaat in kunt spelen op een veranderende vraag binnen uw doelgroep. Onze designers zullen met u om de tafel te gaan zitten om uw ideale website te bespreken. Al uw wensen, eisen en verwachtingen zullen worden aangekaart. Al uw ideeën worden op een rij gezet en wij geven u advies over de verschillende mogelijkheden. Wanneer het gesprek is afgerond, zullen onze designers een goed beeld hebben van wat u verwacht en is er een goede basis gelegd voor ons bureau om aan uw responsive webdesign te werken.

De tweede stap van ons responsive webdesign bureau is om met al de vergaarde informatie de eerste paar opzetten te maken. U ontvangt een aantal voorbeelden en hier kunt u aangeven of er bepaalde dingen moeten worden verwijderd, toegevoegd of aangepast. Als wij uw goedkeuring ontvangen gaan wij over tot het realiseren van ontwerp. Wanneer dit is gedaan, wordt de SEO vriendelijke WordPress website met CSS online geplaatst en kunt u de teksten, afbeeldingen en andere content toevoegen. Zodra dit gedaan is kunt u aangeven wanneer uw website moet worden gelanceerd voor uw klanten. De medewerkers van ons responsive webdesign bureau zullen dit op het gewenste moment regelen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Contact met ons responsive webdesign bureau

Is de WordPress site van uw met of zonder CSS niet volledig responsive en zoekt u een webdesign bureau die de perfecte website voor uw onderneming maakt? Dan helpen onze designers u dolgraag met het maken van de juiste SEO vriendelijke site. Ook bij andere wensen van online marketing kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben namelijk ook ervaring met: conversie optimalisatie, zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie.

U kunt ons bureau bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 085 303 5745. Ook kunt u uw vragen over responsive webdesign met CSS en WordPress stellen aan ons SAM Design via het volgende mailadres: info@sam-onlinemarketing.nl.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button