Responsive webdesign Google
25 februari 2017
Responsive webdesign CSS
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Responsive webdesign bureau

Een responsive webdesign bureau zorgt er voor dat uw website op elk apparaat goed in beeld verschijnt, voor een maximale conversie. Misschien vraagt u zich wel af wat een responsive webdesign precies inhoudt. Een responsive website schaalt mee met de grootte van het scherm waarop deze wordt weergegeven. Dit draagt bij aan de usability van uw WordPress website met CSS. U heeft er zelf wellicht mee te maken gehad; u zoekt een website op op uw mobiele telefoon en komt op een website die er precies zo uit ziet als op uw desktop. Om de teksten te lezen of een knop te drukken moet u inzoomen en zoeken naar de juiste plek. Dit zorgt niet voor een goede ervaring voor de bezoeker. Om deze reden heeft Google een update doorgevoerd, waardoor deze niet responsive websites minder goed worden gevonden in de zoekresultaten. Een responsive webdesign draagt dus ook bij aan uw ranking in Google. Laat daarom een mobielvriendelijke website maken door ons webdesign bureau, zodat u op elk mogelijk apparaat wordt gevonden.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive webdesign bureau SAM Design

Ons bureau produceert een responsive webdesign voor u. Deze wordt gebouwd in WordPress, zodat u adequaat in kunt spelen op een veranderende vraag binnen uw doelgroep. Onze designers zullen met u om de tafel te gaan zitten om uw ideale website te bespreken. Al uw wensen, eisen en verwachtingen zullen worden aangekaart. Al uw ideeën worden op een rij gezet en wij geven u advies over de verschillende mogelijkheden. Wanneer het gesprek is afgerond, zullen onze designers een goed beeld hebben van wat u verwacht en is er een goede basis gelegd voor ons bureau om aan uw responsive webdesign te werken.

De tweede stap van ons responsive webdesign bureau is om met al de vergaarde informatie de eerste paar opzetten te maken. U ontvangt een aantal voorbeelden en hier kunt u aangeven of er bepaalde dingen moeten worden verwijderd, toegevoegd of aangepast. Als wij uw goedkeuring ontvangen gaan wij over tot het realiseren van ontwerp. Wanneer dit is gedaan, wordt de SEO vriendelijke WordPress website met CSS online geplaatst en kunt u de teksten, afbeeldingen en andere content toevoegen. Zodra dit gedaan is kunt u aangeven wanneer uw website moet worden gelanceerd voor uw klanten. De medewerkers van ons responsive webdesign bureau zullen dit op het gewenste moment regelen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Contact met ons responsive webdesign bureau

Is de WordPress site van uw met of zonder CSS niet volledig responsive en zoekt u een webdesign bureau die de perfecte website voor uw onderneming maakt? Dan helpen onze designers u dolgraag met het maken van de juiste SEO vriendelijke site. Ook bij andere wensen van online marketing kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben namelijk ook ervaring met: conversie optimalisatie, zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie.

U kunt ons bureau bereiken door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 085 303 5745. Ook kunt u uw vragen over responsive webdesign met CSS en WordPress stellen aan ons SAM Design via het volgende mailadres: info@sam-onlinemarketing.nl.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button