Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen
Responsive webdesign kosten
25 februari 2017
Responsive webdesign bureau
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Responsive webdesign Google

Hoe zwaar weegt een responsive webdesign voor Google? Zwaar! Daarom staan onze webdesigners voor u klaar om uw website volledig te ontwerpen aan de hand van uw wensen en eisen. U kent het misschien wel; U komt op een website met uw smartphone en komt op een website die er precies zo uit ziet als op een groot scherm. Om de verschillende onderdelen van de WordPress website te lezen of te gebruiken, moet u elke keer inzoomen en uitzoomen. Dit is niet erg goed voor de usability. Daarom heeft Google in 2015 een update doorgevoerd, waarin deze niet responsive websites minder makkelijk en goed worden meegenomen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Zorg er met responsive webdesign voor dat u een SEO vriendelijke website heeft en uw bezoekers maximaal benut. Neem voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden bij ons webdesign bureau direct contact op.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Responsive webdesign bureau SAM Design

Op zoek naar een responsive webdesign bureau om een SEO vriendelijke WordPress website te realiseren? Wilt u daarbij de kosten drukken en hoger scoren in Google? Dan bent u op het juiste adres. Wanneer u ervoor kiest om met ons in zee te gaan, zullen onze designers met u in gesprek gaan om al uw wensen en ideeën te bespreken. Wij zorgen ervoor dat al uw ideeën en wensen duidelijk op een rij worden gezet, zodat wij precies weten wat uw verwachtingen zijn.

Nadat wij dit allemaal hebben bepaald, zullen wij aan de hand van deze informatie een aantal eerste opzetten voor u maken. Hierbij kunt u aangeven of er bepaalde dingen moeten worden bijgevoegd of veranderd. Als u goedkeuring zou geven aan het ontwerp, gaan wij door met het realiseren van responsive webdesign en het beter vindbaar worden in Google met uw WordPress website met CSS.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Ook met responsive webdesign beter scoren in Google?

Wilt u ook met responsive webdesign zorgen dat u beter vindbaar bent in de zoekresultaten van Google? Zoals eerder vermeld, zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het maken van WordPress websites met CSS, maar in het beter vindbaar maken van deze website in Google. Voor zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing, linkbuilding en de andere vormen van online marketing helpen wij u daarom ook graag verder.

U kunt ons webdesign bureau bereiken door het contactformulier in te vullen op de contactpagina. U kunt ons ook mailen of bellen. Het telefoonnummer is: 085 303 5745 en het mailadres is: info@sam-onlinemarketing.nl. Onze webdesigners zullen uw vragen over de kosten van responsive webdesign en het beter vindbaar worden in Google dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button