Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Responsive webdesign Google

Hoe zwaar weegt een responsive webdesign voor Google? Zwaar! Daarom staan onze webdesigners voor u klaar om uw website volledig te ontwerpen aan de hand van uw wensen en eisen. U kent het misschien wel; U komt op een website met uw smartphone en komt op een website die er precies zo uit ziet als op een groot scherm. Om de verschillende onderdelen van de WordPress website te lezen of te gebruiken, moet u elke keer inzoomen en uitzoomen. Dit is niet erg goed voor de usability. Daarom heeft Google in 2015 een update doorgevoerd, waarin deze niet responsive websites minder makkelijk en goed worden meegenomen in de zoekresultaten van de zoekmachine. Zorg er met responsive webdesign voor dat u een SEO vriendelijke website heeft en uw bezoekers maximaal benut. Neem voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden bij ons webdesign bureau direct contact op.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Responsive webdesign bureau SAM Design

Op zoek naar een responsive webdesign bureau om een SEO vriendelijke WordPress website te realiseren? Wilt u daarbij de kosten drukken en hoger scoren in Google? Dan bent u op het juiste adres. Wanneer u ervoor kiest om met ons in zee te gaan, zullen onze designers met u in gesprek gaan om al uw wensen en ideeën te bespreken. Wij zorgen ervoor dat al uw ideeën en wensen duidelijk op een rij worden gezet, zodat wij precies weten wat uw verwachtingen zijn.

Nadat wij dit allemaal hebben bepaald, zullen wij aan de hand van deze informatie een aantal eerste opzetten voor u maken. Hierbij kunt u aangeven of er bepaalde dingen moeten worden bijgevoegd of veranderd. Als u goedkeuring zou geven aan het ontwerp, gaan wij door met het realiseren van responsive webdesign en het beter vindbaar worden in Google met uw WordPress website met CSS.

Responsive webdesign Google

Lees enkele van onze klantenverhalen

Ook met responsive webdesign beter scoren in Google?

Wilt u ook met responsive webdesign zorgen dat u beter vindbaar bent in de zoekresultaten van Google? Zoals eerder vermeld, zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het maken van WordPress websites met CSS, maar in het beter vindbaar maken van deze website in Google. Voor zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing, linkbuilding en de andere vormen van online marketing helpen wij u daarom ook graag verder.

U kunt ons webdesign bureau bereiken door het contactformulier in te vullen op de contactpagina. U kunt ons ook mailen of bellen. Het telefoonnummer is: 085 303 5745 en het mailadres is: info@sam-onlinemarketing.nl. Onze webdesigners zullen uw vragen over de kosten van responsive webdesign en het beter vindbaar worden in Google dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Nu aanvragen