Wilt u een website met:

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Nu aanvragen

headerbannerinnersetup

Responsive webdesign kosten

Wat kost een responsive webdesign? Wilt u meer te weten komen over onze tarieven? Wilt u de mogelijkheden van een responsive website bespreken? Lees dan verder of bekijk onze tarieven pagina, waarin de prijzen van de verschillende soorten websites staan. Wanneer u bepaalde wensen heeft bij een responsive webdesign voor uw WordPress website met CSS, zullen de kosten uiteraard ook veranderen. Als u zeker wilt zijn van de prijzen, kunt u het beste contact met ons opnemen voor een preciezere prijsbepaling van uw website of webshop.

Zo werken wij

Wat wij belangrijk vinden

Responsive webdesign kosten

Lees enkele van onze klantenverhalen

De kosten van responsive webdesign bij SAM Design bureau

Zoals al eerder vermeld, kunnen de kosten van een responsive webdesign erg van elkaar verschillen. Dit ligt aan de wensen en eisen die u heeft. Als u alleen een landingspagina voor uw SEO vriendelijke WordPress website wilt laten maken, kost dit bij ons €99,-. Hierbij zorgen wij ervoor dat de pagina SEO vriendelijk is en een snelle laadtijd heeft. Als u ervoor kiest om een basis responsive webdesign af te nemen, bieden wij dit aan voor €499,-. Hierbij zit een contactformulier inbegrepen en een sitemap, zodat het makkelijk voor u is om bepaalde pagina’s op uw site terug te vinden.

Als u op zoek bent naar de kosten van responsive webdesign op maat, dan bent u bij ons €999,- kwijt. Hierbij kan u bepaalde onderdelen als social media integratie laten toevoegen. Ook geven wij u hierbij advies over SEO, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw website sneller zal scoren in Google. U kunt u ervoor kiezen een webshop te laten maken bij SAM Design. Hierbij zal er uiteraard gebruik worden gemaakt van een CMS en een software programma, inclusief catalogus en meerdere betaalsystemen. Hierdoor wordt het makkelijker voor uw klanten om aankopen te doen en loopt u geen klanten mis door niet werkende betaalmethoden.

Meer weten over de kosten van responsive webdesign?

Bespreek direct wat uw responsive webdesign zal kosten bij ons bureau. Laat deze bouwen in WordPress met CSS en zorg er voor dat uw webshop SEO vriendelijk is. Vul direct het contactformulier in. U kunt ons ook mailen of bellen via 085 303 5745 of info@sam-onlinemarketing.nl. Onze webdesigners zullen uw vragen over de kosten van het beter vindbaar worden in Google met responsive webdesign dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Nu aanvragen