Website kosten Een website vanaf €499,-
Website in 4 weken Een website in 4 weken
Website rating Een betere customer journey

Doe nu de GRATIS User Experience scan

Scanner - Doorstuur formulier

  • https://

User Experience scan

Scan de User Experience op jouw website!

Heb jij genoeg bezoekers, maar denk je dat er nog ruimte voor verbetering in zit? Dit kan zeker! Met de User Experience (UX) scan van SAM Design worden deze pijnpunten als geen ander blootgelegd. Een team van specialisten loopt de relevante stappen binnen de customer journey stap voor stap af en brengt een concreet verbeterplan uit aan de hand van een aantal specifieke stappen. Vul direct de scan in, of lees hieronder verder over de inhoud.


Hoe ziet de UX-scan eruit?

Zoals hierboven al gezegd, wordt naar een aantal onderdelen gekeken. De eerste stap is techniek: laadt jouw website snel genoeg en beschikt deze over de juiste componenten. En bovenal: hoe kan deze nog beter presteren. Vervolgens wordt gekeken naar conversiepotentie: welke stappen doorlopen bezoekers op jouw website, wat zijn jouw conversiedoelen en wat wordt eraan gedaan om deze doelen te behalen? Verloopt het bestelproces soepel en werkt de navigatie van jouw website wel intuïtief. Tot slot wordt ook gekeken naar content: komt de inhoud van jouw website wel overeen met jouw uitstraling en wordt de juiste tone of voice op het juiste moment wel aangeslagen?

Zo zie je maar dat er een hoop komt kijken bij een goede User Xperience! Vul daarom de scan in en wij voeren de analyse zo snel mogelijk voor je uit!

Website calculator Binnen 10 seconden uw prijs