Webdesign bureau Alkmaar
25 februari 2017
Webdesigner Amsterdam
25 februari 2017

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Alkmaar

Een goede webdesigner in Alkmaar maakt niet alleen een mooi design, maar denkt met u mee om uw online doelstellingen te realiseren. SAM, het webdesign bureau in Alkmaar weet wat er nodig is om succes te behalen met uw website. Tegenwoordig zijn er heel veel bureaus met webdesigners in dienst die een mooie website kunnen realiseren, maar niet weten hoe zij een design kunnen maken waarmee uw conversie wordt verhoogd. Een designer van SAM kan dit wel voor u realiseren! Waarom? Omdat zij samenwerken met online marketeers met meer dan 10 jaar ervaring ervaring. Wij zijn naast een design specialist ook een marketing professional. Wij weten alles over het omzetten van bezoekers in klanten. Hoe wij als webdesigner in Alkmaar voor u te werk gaan kunt u lezen op deze pagina.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Werkwijze van een webdesigner in Alkmaar van ons bedrijf.

Onze webdesigner in Alkmaar zal vanaf het moment dat u met ons gaat samen werken nauw contact hebben. Zij zullen u onder andere bij elke aanpassing betrekken. Vanaf het eerste moment worden alle afspraken en wensen duidelijk met elkaar gecommuniceerd, zodat u exact weet wat u van onze designer  kunt verwachten. Wanneer de afspraken duidelijk zijn ontvangt u van ons een timetabel, waarin alle datums en afspraken zijn verwerkt. Zo weet u exact wat en wanneer u wat kan verwachten van ons webdesign bureau in Alkmaar. Wij houden u constant op de hoogte van de gemaakte vorderingen met betrekking tot uw nieuwe design. Ook bij het ontwikkelen van de website staat deze samenwerking centraal. Als webdesigner in Alkmaar staan we bekend om onze transparantie en de korte communicatielijnen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Haag

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Haag

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Haag

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een webdesigner in Alkmaar met marketing vaardigheden!

SAM de webdesigner in Alkmaar is niet alleen een expert in het maken van websites, maar onze webdesigners maken uw webdesign ook zoekmachine vriendelijk. Zo is uw website technisch goed leesbaar voor Google. Wanneer u goed vindbaar wilt zijn in Google bent u in ieder geval gegarandeerd dat uw website goed bereikbaar is voor de zoekmachines. Dit kan ons webdesign bureau voor u realiseren. Wij kunnen voor u een vaste groep bezoekers realiseren voor uw nieuwe website. Middels Search Engine Optimization, SEA en sociale media zal uw bedrijf in de belangstelling komen te staan bij potentiële klanten. Neem nu contact op met een webdesigner in Alkmaar om uw online doelstellingen te behalen.

Direct resultaat behalen met een professionele webdesigner in Alkmaar?

Direct resultaat behalen met uw nieuwe website is mogelijk met een webdesigner in Alkmaar van SAM. Wij hebben bijvoorbeeld voor enkele klanten de conversie met wel 70% kunnen laten toenemen. Benieuwd naar wat we tot nu toe hebben kunnen ontwikkelen. Neem dan eens een kijkje in ons portfolio. Deze is zeer veelzijdig en bestaat uit klanten door heel Nederland. Wilt u een professioneel webdesign in Alkmaar laten maken dat ook nog eens goed converteert? Neem dan direct contact op met een specialist van ons webdesign bureau in Alkmaar op 085 303 5745 voor gratis advies, hulp of ondersteuning op maat. Een webdesigner in Alkmaar staat klaar om u te helpen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kosten voor het laten maken van een WordPress website door een webdesigner in Alkmaar.

Als u zich afvraagt wat de kosten zijn om een WordPress website door een webdesigner in Alkmaar te laten maken, is het aan te raden om de gehanteerde prijs per pakket op onze tarieven pagina te bekijken. U kunt hier namelijk snel zien welk pakket het beste bij uw budget past. De prijs van het laten maken van een WordPress website begint bij ons vanaf €499,- . Voor elke site zijn de kosten anders omdat wij enkel maatwerk leveren. De prijs hangt af van het aantal uren wat we nodig hebben om uw wensen te realiseren. Als u meer wilt weten is het uiteraard ook mogelijk om contact met ons op te nemen en uw vragen over de prijs en de kosten direct aan onze ontwerpers te stellen. Een webdesigner in Alkmaar geeft u graag antwoord op al uw vragen.

WordPress website laten maken tegen lage kosten door SAM Design?

Wilt u ook een visueel aantrekkelijke WordPress website laten maken tegen lage kosten door een webdesigner van SAM in Alkmaar? Onze ontwerpers wachten op uw belletje! Neem direct contact op met onze ervaren designers om een samenwerking te beginnen en een website geheel aan de hand van uw wensen op te bouwen. kunt uw vragen over de prijs van het laten maken van een WordPress website mailen of stellen door te bellen naar een specialist van webdesign bureau op: 085 303 5745. Als webdesigner in Alkmaar staan wij 24/7 voor u klaar. 

Call Now Button