Website laten bouwen

  • Een responsive webdesign

  • Een dynamisch uiterlijk

  • CMS WordPress

  • Conversie gerichtheid

Ja, ik wil geholpen worden Portfolio

Webdesign Berkhout

Wanneer u op zoek bent naar een professioneel bureau voor uw webdesign in Berkhout, wilt u meer dan alleen een in het oog springende website. U wilt een website laten maken die gericht is op conversie, waar u rendement mee kunt behalen. Een webdesigner moet zich richten op het bezoekers aanzetten tot actie en het omvormen van uw traffic tot kwalitatieve leads of sales. U maakt efficiënt gebruik van uw bezoekers en benut uw website of webshop op de manier waar deze voor bedoeld is. De partij die dit voor u kan realiseren, is SAM Design. Lees direct verder over de mogelijkheden bij ons webdesign bureau uit Berkhout.

Zo werken wij

Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Wat wij belangrijk vinden

Een conversiegerichte website laten maken

Bij een samenwerking met ons webdesign bureau uit Berkhout zorgen wij dat uw rendement uit het internet stijgt. Samen met u bepalen wij allereerst wat uw doelgroep is, zodat u alleen relevante bezoekers aantrekt. Hierna is het zaak te bepalen wat de actie is die bezoekers moeten ondernemen, zodat onze webdesigner het design van uw website of webshop hierop af kan stemmen.

Om een website te laten bouwen waarmee u conversie behaalt, moet een website gemaakt worden vanuit twee hoofdgedachten: Een website moet zelf te beheren zijn en deze moet geschikt zijn voor de gehele markt.

Een website laten maken met CMS (WordPress of Magento)

Een webdesigner van ons bureau uit Berkhout zal uw website altijd maken vanuit een CMS naar keuze. In de regel wordt WordPress gebruikt voor ‘normale’ websites en wordt het besturingssysteem Magento gebruikt voor webshops. Hier zijn in overleg altijd andere opties mogelijk.

Een responsive webdesign

Uw webdesign wordt altijd geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Op deze manier trekt u ook mobiele bezoekers aan en benut u uw markt maximaal. Onze webdesigners zorgen daarbuiten dat de gehele technische optimalisatie goed verzorgd is voor een optimale gebruikerservaring.

Webdesign Berkhout

Lees enkele van onze klantenverhalen

Samenwerken met ons webdesign bureau uit Berkhout

Werk samen met SAM Design aan uw webdesign in Berkhout en krijg de beschikking over een op maat gemaakte, conversiegerichte website. Onze webdesigners bouwen een website op basis van uw wensen en stemmen deze wensen subtiel af op uw doelgroep. Zowel technische als inhoudelijke optimalisatie wordt volledig verzorgd, uw website is responsive voor mobiele apparaten en wordt opgeleverd in WordPress, Magento of een ander CMS naar keuze. Neemt u daarom direct contact met ons op en werk samen met ons webdesign bureau uit Berkhout.

Nu aanvragen