Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Bodegraven

Ons bureau ontwikkelt webdesign in Bodegraven op basis van de wensen van de klant, hierdoor werken wij van SAM webdesign in Bodegraven altijd naar een perfect eindresultaat toe en zijn onze klanten altijd heel erg tevreden.

SAM webdesign in Bodegraven

Ons webdesign bureau in Bodegraven is een jong en fris bedrijf dat erg goed is in samenwerken met de klant, wij vinden de inbreng van de klant bij SAM webdesign in Bodegraven erg belangrijk. Niet alleen de inbreng maar ook de betrokkenheid in het werkproces. Een webdesigner gaat graag de samenwerking met u aan. Wij maken niet alleen websites in Bodegraven, in de gehele regio, zoals in Zwammerdam, Meije, Oud-Reeuwijk en Nieuwerbrug aan Den Rijn kunt u bij ons terecht


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met SAM, het webdesign bureau in Bodegraven

Website laten maken stap 1, uw wensen
Een webdesigner van ons webdesign bureau in Bodegraven zal  samen uw wensen doornemen, dit kunnen we bespreken onder een bakje koffie en/of thee. Wij van SAM zetten dan al uw wensen op een rij en zullen op basis van deze wensen een design ontwikkelen die perfect bij u past. Wij van SAM webdesign in Bodegraven maken dan ook niet één design maar meerdere, waarna u een keuze kan maken uit één van deze ontwerpen. Deze zal dan ook gemaakt gaat worden door één van de professionele website bouwers van ons webdesign bureau in Bodegraven.

Website laten maken stap 2, de realisatie door een webdesigner va ons bureau
Na het kiezen van het ontwerp die aan u wensen is aangepast gaan we beginnen met de realisatie van uw webdesign. Na dit proces sturen we een E-mail naar u waarin staat dat de website die door één van de professionele website bouwers van SAM design in Bodegraven is gebouwd afgerond is. De site is klaar voor lancering wanneer u wil. Na de lancering blijft ons webdesign bureau in Bodegraven ten alle tijden bereikbaar voor al uw technische als inhoudelijke vragen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Bodegraven

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Bodegraven

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Bodegraven

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Wilt u zo’n samenwerking? Contact dan nu SAM webdesign in Bodegraven

U kunt voor zo’n samenwerking en prachtig eindresultaat contact opnemen met ons webdesign bureau in Bodegraven via de mailinfo@sam-onlinemarketing.nl of telefonisch op het nummer  085 303 5745. Natuurlijk kunt u ook gerust ons contactformulier invullen! Een webdesigner zal contact met u opnemen en u informeren over de prijzen.

 
 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button