Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Bodegraven

Ons bureau ontwikkelt webdesign in Bodegraven op basis van de wensen van de klant, hierdoor werken wij van SAM webdesign in Bodegraven altijd naar een perfect eindresultaat toe en zijn onze klanten altijd heel erg tevreden.

SAM webdesign in Bodegraven

Ons webdesign bureau in Bodegraven is een jong en fris bedrijf dat erg goed is in samenwerken met de klant, wij vinden de inbreng van de klant bij SAM webdesign in Bodegraven erg belangrijk. Niet alleen de inbreng maar ook de betrokkenheid in het werkproces. Een webdesigner gaat graag de samenwerking met u aan. Wij maken niet alleen websites in Bodegraven, in de gehele regio, zoals in Zwammerdam, Meije, Oud-Reeuwijk en Nieuwerbrug aan Den Rijn kunt u bij ons terecht


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Samenwerken met SAM, het webdesign bureau in Bodegraven

Website laten maken stap 1, uw wensen
Een webdesigner van ons webdesign bureau in Bodegraven zal  samen uw wensen doornemen, dit kunnen we bespreken onder een bakje koffie en/of thee. Wij van SAM zetten dan al uw wensen op een rij en zullen op basis van deze wensen een design ontwikkelen die perfect bij u past. Wij van SAM webdesign in Bodegraven maken dan ook niet één design maar meerdere, waarna u een keuze kan maken uit één van deze ontwerpen. Deze zal dan ook gemaakt gaat worden door één van de professionele website bouwers van ons webdesign bureau in Bodegraven.

Website laten maken stap 2, de realisatie door een webdesigner va ons bureau
Na het kiezen van het ontwerp die aan u wensen is aangepast gaan we beginnen met de realisatie van uw webdesign. Na dit proces sturen we een E-mail naar u waarin staat dat de website die door één van de professionele website bouwers van SAM design in Bodegraven is gebouwd afgerond is. De site is klaar voor lancering wanneer u wil. Na de lancering blijft ons webdesign bureau in Bodegraven ten alle tijden bereikbaar voor al uw technische als inhoudelijke vragen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Bodegraven

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Bodegraven

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Bodegraven

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Wilt u zo’n samenwerking? Contact dan nu SAM webdesign in Bodegraven

U kunt voor zo’n samenwerking en prachtig eindresultaat contact opnemen met ons webdesign bureau in Bodegraven via de mailinfo@sam-onlinemarketing.nl of telefonisch op het nummer  085 303 5745. Natuurlijk kunt u ook gerust ons contactformulier invullen! Een webdesigner zal contact met u opnemen en u informeren over de prijzen.

 
 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button