Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau

Een professionele website laten maken door een multi-inzetbaar webdesign bureau? SAM Design bouwt een zoekmachine vriendelijke, conversiegerichte website, tegen relatief lage kosten. Wanneer u uw website laat maken bij ons bureau, weet u zeker dat uw visie naar voren komt in het design. Meer weten over een samenwerking met ons webdesign bureau? Lees dan hieronder verder

De diensten van ons webdesign bureau

SAM Design is een multi-inzetbaar webdesign bureau. Een team van ervaren professionals, bestaande uit webdesigners, programmeurs, grafisch vormgevers en online marketeers, zorgen gezamenlijk voor een winstgevende website, op basis van uw visie en vormgegeven op basis van conversie. Daarbij kunt u SAM Design onder andere relatief goedkoop inschakelen voor:

  • Een website laten maken
  • Een webshop laten maken
  • Technische (SEO) optimalisatie
  • Design overzetten
  • Logo ontwerpen
  • Website onderhoud
  • Conversie optimalisatie


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Waar moet een professionele website aan voldoen?

Wanneer u de samenwerking aangaat met ons webdesign bureau, weet u zeker dat er aan het complete plaatje wordt voldaan. Als u een professionele organisatie inschakelt voor het bouwen van uw website, wilt u wel zeker weten dat deze aan alle moderne eisen voldoet.

Conversiegericht

Elke webshop of website die SAM Design maakt, staat volledig in het teken. Iedere bezoeker die op een website komt, moet uiteindelijk een bepaalde actie ondernemen. Dit kan het doen van een aankoop zijn, maar ook contact opnemen of opgeven voor een nieuwsbrief. Ons webdesign bureau richt iedere website zo in, dat aan al deze doelen wordt voldaan. Bezoekers die de website of webshop bezoeken, weten direct waar ze aan toe zijn en worden op subtiele wijze door het aankoopproces geleid.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
 Professioneel webdesign bureau

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Goedkoop webdesign bureau

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive

Iedere website die ons webdesign bureau maakt, is ook geheel responsive. Wij bouwen alleen nog maar websites die volledig kunnen meeschalen met apparaten van diverse formaten. Hierbij kan zelfs van het zogeheten mobile first principe worden uitgegaan. Dit is ook een cruciaal onderdeel vanuit het oogpunt zoekmachine optimalisatie (SEO). Het mobiele internetverkeer is onlangs dat van de desktop gepasseerd. Wanneer je een bezoeker op jouw website hebt, is de kans dus groter dan 50% dat deze op een mobiel apparaat zit. Je wilt deze bezoeker wel een optimale gebruikerservaring bieden, vanwaar onze webdesigners er voor zorgen dat ook uw website geheel responsive is.

CMS (WordPress)

Na oplevering wilt u niet geheel van ons afhankelijk zijn. Wanneer u een webdesigner inschakelt voor elk klusje aan uw webshop, zoals het toevoegen van nieuwe producten, kunnen de kosten flink oplopen. Hierom integreert ons webdesign bureau altijd WordPress of een ander CMS in uw website, zodat u deze geheel zelf kunt beheren. U kunt zelf pagina’s aanpassen, afbeeldingen toevoegen of nieuwe pagina’s aanmaken. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd even één van onze webdesigners bellen met uw vraag.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Het belangrijkste behalve het behalen van conversie, is dat er een website of webshop ontstaat waar beide partijen tevreden over zijn, zonder dat de kosten te hoog oplopen. De manier om dit te bewerkstelligen, doet ons webdesign bureau als volgt:

Allereerst worden uw wensen in kaart gebracht en de vraag of u liever een website of webshop laat bouwen. Uw wensen worden gecombineerd met de huidige stand van zaken in uw branche. Op basis hiervan wordt voor ieder soort pagina een concept opgeleverd, waarna u enkele aanpasmomenten heeft. Wanneer beide partijen tevreden zijn over het resultaat, kunnen alle pagina’s uitgewerkt worden en voordat u het weet heeft u een professionele website. Hierdoor lopen de kosten niet te hoog op en heeft u op relatief goedkope wijze een website die helemaal af is.

Meer weten? Neem contact op met ons webdesign bureau en bespreek de mogelijkheden!

Samenwerken met ons webdesign bureau

Al met al weet u zeker dat wanneer u ons webdesign bureau inschakelt, u voor een relatief lage prijs een website of webshop hebt die aan alle moderne eisen voldoet. Ons team van webdesigners en andere professionals neemt uw wensen en visie op en combineren dit met de huidige vraag in uw markt. Zodoende ontstaat er een conversiegerichte, responsive website, voorzien van CMS naar keuze (zoals WordPress). Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het laten maken van een website bij ons Webdesign bureau? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met één van onze webdesigners!

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button