Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Castricum

Een zorgvuldig opgebouwd webdesign in Castricum is meer dan alleen prettig voor het oog. Om resultaat te behalen, moet u een website laten maken die bezoekers niet alleen enthousiasmeert, maar ook aanzet tot actie. U moet een webdesign bureau inschakelen dat bezoekers weet te trechteren en uw conversie op een duurzame manier verhoogt. SAM Design beschikt over de webdesigners die dit voor u kunnen realiseren. U kunt een website of webshop laten bouwen op basis van uw wensen, subtiel afgestemd op uw doelgroep. Lees verder over de mogelijkheden bij ons bureau en waarom u uw webdesign in Castricum door SAM Design moet laten realiseren.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een website laten maken voorzien van juiste elementen

Een professionele, resultaatgerichte website begint bij het maken van een webdesign dat voorzien is van juiste elementen. Ons bureau uit Castricum gaat hier uit van twee hoofdpunten: eigentijds en makkelijk te beheren. Als u een website door onze webdesigners laat maken, zullen wij deze geheel responsive maken voor mobiele apparaten en bouwen vanuit een CMS naar keuze, zoals WordPress, Magento of Joomla.

Website met CMS naar voorkeur

Uw webdesign in Castricum wordt voorzien van een CMS naar keuze. In de regel zal ons bureau een ‘normale’ website bouwen vanuit WordPress, terwijl een webshop gemaakt wordt vanuit Magento. Mocht uw voorkeur ergens anders liggen, zijn de opties altijd bespreekbaar. Een CMS zorgt er voor dat u uw website gemakkelijk zelf aan kunt passen en direct kunt handelen op veranderingen binnen de markt. Op deze manier upload u pagina’s van nieuwe producten, past u het design een stukje aan of bewerkt u een al bestaande pagina.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Castricum

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Castricum

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Castricum

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesign

Een webdesigner van ons bureau uit Castricum bouwt uw website op basis van CSS, zodat de website responsive is en subtiel meebeweegt met mobiele apparaten, verschillende schermen en verschillende browsers. Laat uw webdesign altijd responsive maken, zodat u op ieder apparaat goed in beeld verschijnt en uw markt maximaal benut.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Direct ons webdesign bureau uit Castricum inschakelen

Ga vandaag nog de samenwerking aan met SAM Design en laat een professioneel, op maat gemaakt webdesign in Castricum realiseren. In een nauwe samenwerking wordt uw doelgroep bepaald, uw visie uitgedragen en wordt het design op dusdanige, conversiegerichte manier ontworpen, dat bezoekers daadwerkelijk actie zullen ondernemen. Haal direct leads of zelfs verkopen uit het internet en benut uw website op efficiënte wijze. Schakel ons webdesign bureau uit Castricum in en laat een moderne website op maat maken, geheel afgestemd op uw wensen en doelgroep.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button