Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign De Bilt

Uw webdesign in De Bilt laten realiseren door een professionele partij? SAM Design is de webdesigner om uw website door te laten maken. Ons bureau bouwt een online visitekaartje waarmee u uzelf aan potentiële klanten op het internet kunt tonen. Ons bedrijf uit De Bilt zorgt voor een webdesign dat gemaakt is vanuit een CMS als WordPress of Magento, welke door de responsiveness van het design geheel geschikt is voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Krijg de beschikking over een conversiegerichte website waarmee u direct klanten aan kunt trekken. Waarom u SAM Design inschakelt om uw webdesign in De Bilt te realiseren? U leest het hieronder.

SAM Design is natuurlijk niet alleen werkzaam in de Bilt. Zo kunt u ons ook onder andere inschakelen voor een professioneel webdesign in Utrecht, Zeist, Nieuwegein, Amersfoort en Hilversum.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een professionele website in De Bilt laten maken

Wanneer u uw website in De Bilt laat maken door ons bureau, zorgen wij voor een webdesign dat aan alle moderne eisen voldoet. Het design wordt voorzien van juiste software en functionaliteiten, zodat deze voor elk apparaat geschikt is en u zelf het beheer voor uw rekening kan nemen. Daarbij werken wij niet vanuit een template, maar wordt uw website geheel op maat gemaakt, voor een optimale conversie.

Een webdesign op maat

Uw webdesign wordt door ons bureau uit De Bilt geheel naar uw wensen en voorkeur gebouwd. Uw persoonlijke webdesigner produceert een design dat aansluit op uw visie en doelgroep, waarbij de gehele website in het teken staan van het uiteindelijke doel: conversie.

Uw designer gaat allereerst aan de slag met het maken van een eerste design. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u door middel van verschillende aanpasmomenten het webdesign nog meer naar uw voorkeuren bij kan stellen. Het definitieve eindresultaat is geheel responsive en voorzien van een makkelijk te beheren CMS (WordPress, Magento).

Wilt u daarom een website laten maken in De Bilt door een specialistisch bedrijf dat werkt vanuit uw visie, neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign de Bilt

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau de Bilt

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner de Bilt

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Direct een webdesign in De Bilt laten realiseren

Ook u kunt de beschikking krijgen over een professioneel webdesign in De Bilt. Laat een website maken door onze webdesigner en zorg voor een online visitekaartje dat bij u past. Bezoekers worden subtiel getriggerd om actie te ondernemen en uw succes via het internet neemt toe. Wilt u direct een website laten bouwen, of wilt u de mogelijkheden bespreken met een specialist? Neem dan contact met ons op en laat een webdesign in De Bilt realiseren door ons bureau.

 
 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button