Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Den Bosch

Een goed webdesign in Den Bosch vertaalt het gevoel dat uw bedrijf wil uitstralen naar de online bezoeker. Als webdesigner in Den Bosch weten we dat de eerste indruk wordt gegeven door uw site. Juist om deze reden is het van belang om een site te ontwerpen die uw doelgroep zal aanspreken en die perfect bij uw onderneming past. Ons bureau, SAM, ontwerpt en ontwikkeld samen met u uw nieuwe webdesign in Den Bosch. Wij werken ook in de steden EindhovenUdenVeghel en Oss.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Interacterend webdesign in Den Bosch

Wij bouwen altijd een interacterend webdesign voor u in Den Bosch. Dit is een design waar interactie is tussen de bezoeker en de website. Dit gaat hand in hand met webstandaarden en navigatiepatronen van bezoekers. Deze maken de bezoeker vertrouwd binnen een website. Gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en navigatie spelen een belangrijke rol hierbij. Navigatie om de bezoeker van A naar B (Uw uiteindelijke doel) te leiden. Duidelijkheid om de bezoeker te overtuigen dat uw site de website is waar hij of zij naar op zoek is. Gebruiksvriendelijkheid om de bezoeker zonder belemmeringen op uw site rond te laten surfen.

Middels een doelgroepanalyse die een webdesigner met u doet krijgt u een beeld van het gedrag van uw bezoeker. Gezamenlijk met ons bureau sparren we over deze resultaten. Op basis van de informatie die uit dit gesprek komt gaat een deskundige van ons bureau de slag met het webdesign in Den Bosch.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Bosch

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Bosch

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Bosch

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesign in Den Bosch

SAM is specialist in het ontwikkelen van een responsive webdesign in Den Bosch. Een design dat automatisch meeschaalt met het scherm waarop de site wordt bezocht verhoogt niet alleen direct uw conversie, maar speelt ook een grote rol bij de waardering van een website door Google. Sinds de laatste updates worden websites met een responsive design beter gewaardeerd dan websites zonder. Daarom implementeren wij automatisch een responsive design op ieder design wat we ontwikkelen.

Als webdesigner kijken we onder andere naar de statistieken van gebruikers. Ons bureau ontwikkeld waar uw bezoeker behoefte aan heeft en wat uw markt nodig heeft. Interesse in een prachtig webdesign in Den Bosch?

 
 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een prachtig webdesign in Den Bosch laten maken.

Al meer dan vijf jaar richten wij ons op webdesign in Den Bosch. Dit kunnen wij realiseren in diverse content management systemen zoals WordPress, Yoomla, Drupel en nog meer. Onze voorkeur gaat uit naar het programma WordPress, omdat dit programma zich laat kenmerken door een hoop voordelen. Zo is WordPress gebruiksvriendelijk. Dit CMS is ook voor een leek makkelijk te gebruiken. Daarnaast is dit programma makkelijk uit te breiden met diverse functionaliteiten. Zo zijn er duizenden plug-ins downloadbaar. Een van de populairste plug-ins is Yoast. Met deze plug-in kan de SEO voor uw website worden geregeld. Naast deze voordelen is WordPress een open source platform. Wat dit inhoudt en welke voordelen er nog meer zijn vertelt een specialist van ons bureau u graag.

Heeft u vragen, behoefte aan advies of ondersteuning nodig van een webdesigner in Den Bosch? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van webdesign in Den Bosch.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button