Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Den Bosch

Een goed webdesign in Den Bosch vertaalt het gevoel dat uw bedrijf wil uitstralen naar de online bezoeker. Als webdesigner in Den Bosch weten we dat de eerste indruk wordt gegeven door uw site. Juist om deze reden is het van belang om een site te ontwerpen die uw doelgroep zal aanspreken en die perfect bij uw onderneming past. Ons bureau, SAM, ontwerpt en ontwikkeld samen met u uw nieuwe webdesign in Den Bosch. Wij werken ook in de steden EindhovenUdenVeghel en Oss.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Interacterend webdesign in Den Bosch

Wij bouwen altijd een interacterend webdesign voor u in Den Bosch. Dit is een design waar interactie is tussen de bezoeker en de website. Dit gaat hand in hand met webstandaarden en navigatiepatronen van bezoekers. Deze maken de bezoeker vertrouwd binnen een website. Gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en navigatie spelen een belangrijke rol hierbij. Navigatie om de bezoeker van A naar B (Uw uiteindelijke doel) te leiden. Duidelijkheid om de bezoeker te overtuigen dat uw site de website is waar hij of zij naar op zoek is. Gebruiksvriendelijkheid om de bezoeker zonder belemmeringen op uw site rond te laten surfen.

Middels een doelgroepanalyse die een webdesigner met u doet krijgt u een beeld van het gedrag van uw bezoeker. Gezamenlijk met ons bureau sparren we over deze resultaten. Op basis van de informatie die uit dit gesprek komt gaat een deskundige van ons bureau de slag met het webdesign in Den Bosch.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Den Bosch

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Den Bosch

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Den Bosch

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Responsive webdesign in Den Bosch

SAM is specialist in het ontwikkelen van een responsive webdesign in Den Bosch. Een design dat automatisch meeschaalt met het scherm waarop de site wordt bezocht verhoogt niet alleen direct uw conversie, maar speelt ook een grote rol bij de waardering van een website door Google. Sinds de laatste updates worden websites met een responsive design beter gewaardeerd dan websites zonder. Daarom implementeren wij automatisch een responsive design op ieder design wat we ontwikkelen.

Als webdesigner kijken we onder andere naar de statistieken van gebruikers. Ons bureau ontwikkeld waar uw bezoeker behoefte aan heeft en wat uw markt nodig heeft. Interesse in een prachtig webdesign in Den Bosch?

 
 

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een prachtig webdesign in Den Bosch laten maken.

Al meer dan vijf jaar richten wij ons op webdesign in Den Bosch. Dit kunnen wij realiseren in diverse content management systemen zoals WordPress, Yoomla, Drupel en nog meer. Onze voorkeur gaat uit naar het programma WordPress, omdat dit programma zich laat kenmerken door een hoop voordelen. Zo is WordPress gebruiksvriendelijk. Dit CMS is ook voor een leek makkelijk te gebruiken. Daarnaast is dit programma makkelijk uit te breiden met diverse functionaliteiten. Zo zijn er duizenden plug-ins downloadbaar. Een van de populairste plug-ins is Yoast. Met deze plug-in kan de SEO voor uw website worden geregeld. Naast deze voordelen is WordPress een open source platform. Wat dit inhoudt en welke voordelen er nog meer zijn vertelt een specialist van ons bureau u graag.

Heeft u vragen, behoefte aan advies of ondersteuning nodig van een webdesigner in Den Bosch? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van webdesign in Den Bosch.

Call Now Button