Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Egmond aan Zee

U schakelt een professioneel bureau in voor uw webdesign in Egmond aan Zee om resultaat te behalen. Enerzijds wilt u een website laten maken die ‘mooi’ is, anderzijds is dit ondergeschikt aan het behalen van conversie.

Wanneer u een juiste webdesigner inschakelt om dit voor u te realiseren, moet deze een website of webshop bouwen vanuit een vooraf bepaalde doelgroep, vanuit een vooraf bepaald doel. Bezoekers worden getrechterd op relevantie en uw website beschikt over de elementen en functionaliteiten om ze subtiel aan te sporen actie te ondernemen. SAM Design laat uw website over al deze componenten beschikken. Lees verder over de werkwijze van ons webdesign bureau uit Egmond aan Zee bij een samenwerking.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

en conversiegerichte website laten maken

Zoals al hierboven al gezegd, moet uw webdesign in Egmond aan Zee gericht zijn op het behalen van resultaat. Uiteindelijk laat u een website maken om een zo hoog mogelijk percentage bezoekers om te zetten in kwalitatieve leads of zelfs verkopen. Om dit te realiseren, heeft u een website of webshop nodig die aan een aantal eisen voldoet. De twee belangrijkste onderdelen hebben betrekking op het zelf kunnen beheren van uw website (CMS) en het bereiken van een breed publiek op zowel desktop als mobiele apparaten (Een responsive webdesign).

Een design met WordPress of Magento

Ons webdesign bureau uit Egmond aan Zee bouwt een website altijd vanuit een CMS naar keuze. In de regel wordt WordPress gebruikt voor ‘normale’ websites, terwijl Magento in de meeste gevallen het beste aansluit op een webshop. Onze webdesigners maken een websites vanuit deze content managementsystemen, zodat u zelf veranderingen aan kunt brengen, zonder dat u hier een externe partij voor hoeft in te huren.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Egmond aan Zee

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Egmond aan Zee

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Egmond aan Zee

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een responsive webdesign

SAM Design maakt elke website vanuit CSS. Deze aparte manier van programmeren zorgt dat een website of webshop ‘zelf denkt’ en zich op dynamische wijze aanpast aan verschillende mobiele apparaten. Uw design valt goed binnen elk apparaat en u benut uw markt optimaal.

Contact opnemen met ons webdesign bureau uit Egmond aan Zee

Schakel ons bureau in voor uw webdesign in Egmond aan Zee en laat een professionele website op maat maken. Samen met een persoonlijke webdesigner brengt u uw doelgroep in kaart en kunt u sparren over hoe het design hier op aan moet sluiten. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw wensen voorleggen aan een specialist en kunt u een beeld krijgen van de kosten. Neemt u daarom direct contact met ons op en laat uw webdesign in Egmond aan Zee realiseren door SAM Design.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button