Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Egmond aan Zee

U schakelt een professioneel bureau in voor uw webdesign in Egmond aan Zee om resultaat te behalen. Enerzijds wilt u een website laten maken die ‘mooi’ is, anderzijds is dit ondergeschikt aan het behalen van conversie.

Wanneer u een juiste webdesigner inschakelt om dit voor u te realiseren, moet deze een website of webshop bouwen vanuit een vooraf bepaalde doelgroep, vanuit een vooraf bepaald doel. Bezoekers worden getrechterd op relevantie en uw website beschikt over de elementen en functionaliteiten om ze subtiel aan te sporen actie te ondernemen. SAM Design laat uw website over al deze componenten beschikken. Lees verder over de werkwijze van ons webdesign bureau uit Egmond aan Zee bij een samenwerking.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

en conversiegerichte website laten maken

Zoals al hierboven al gezegd, moet uw webdesign in Egmond aan Zee gericht zijn op het behalen van resultaat. Uiteindelijk laat u een website maken om een zo hoog mogelijk percentage bezoekers om te zetten in kwalitatieve leads of zelfs verkopen. Om dit te realiseren, heeft u een website of webshop nodig die aan een aantal eisen voldoet. De twee belangrijkste onderdelen hebben betrekking op het zelf kunnen beheren van uw website (CMS) en het bereiken van een breed publiek op zowel desktop als mobiele apparaten (Een responsive webdesign).

Een design met WordPress of Magento

Ons webdesign bureau uit Egmond aan Zee bouwt een website altijd vanuit een CMS naar keuze. In de regel wordt WordPress gebruikt voor ‘normale’ websites, terwijl Magento in de meeste gevallen het beste aansluit op een webshop. Onze webdesigners maken een websites vanuit deze content managementsystemen, zodat u zelf veranderingen aan kunt brengen, zonder dat u hier een externe partij voor hoeft in te huren.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Egmond aan Zee

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Egmond aan Zee

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Egmond aan Zee

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Een responsive webdesign

SAM Design maakt elke website vanuit CSS. Deze aparte manier van programmeren zorgt dat een website of webshop ‘zelf denkt’ en zich op dynamische wijze aanpast aan verschillende mobiele apparaten. Uw design valt goed binnen elk apparaat en u benut uw markt optimaal.

Contact opnemen met ons webdesign bureau uit Egmond aan Zee

Schakel ons bureau in voor uw webdesign in Egmond aan Zee en laat een professionele website op maat maken. Samen met een persoonlijke webdesigner brengt u uw doelgroep in kaart en kunt u sparren over hoe het design hier op aan moet sluiten. Door contact met ons op te nemen, kunt u uw wensen voorleggen aan een specialist en kunt u een beeld krijgen van de kosten. Neemt u daarom direct contact met ons op en laat uw webdesign in Egmond aan Zee realiseren door SAM Design.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button