Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Eindhoven

Ook u kunt de samenwerking aan gaan met een webdesign bureau uit Eindhoven. SAM Design is de webdesigner die niet alleen uw visie naar een professioneel ontwerp weet te vertalen, maar deze ook nog eens op een conversiegerichte manier online weet te zetten. Een webdesign bureau met uw bedrijf uit Eindhoven inschakelen wordt van steeds groter belang voor uw business, omdat de concurrentie op het internet alsmaar toeneemt. Iedereen beschikt tegenwoordig over een goed in elkaar gezette website, dus er zijn andere aspecten waarop u uit moet blinken. Lees verder, ontdek wat deze punten zijn en hoe ons webdesign bureau uit Eindhoven hierop aansluit.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

De voordelen van een webdesign bureau uit Eindhoven

Zoals eerder gezegd, biedt het inschakelen van een professioneel webdesign bureau uit Eindhoven u een hoop voordelen. Eigenlijk kunt u tegenwoordig niet meer om een op maat gemaakte website heen. Door de toenemende eisen van zowel de consument als zoekmachines als Google wordt u niet meer online gevonden zonder professionele website.

De belangrijkste reden om een webdesign bureau uit Eindhoven in te schakelen, is om het rendement van uw website te verhogen. Uw webdesigner moet er voor zorgen dat uw website – heel plat gezegd – ‘geld in het laadje’ brengt en dat uw business daadwerkelijk via het internet plaats kan vinden.

Om een rendabele website te krijgen, moet aan een aantal punten worden voldaan. Zoals hierboven gezegd, stelt zowel de consument als de zoekmachines steeds hogere eisen. Het is belangrijk een webdesign bureau uit Eindhoven te vinden dat aan deze eisen kan voldoen. Een website moet tegenwoordig responsive zijn voor mobiele apparaten als smartphones en tablets. Bovendien moet er een CMS als WordPress op aangesloten worden, zodat u zelf gemakkelijk aanpassingen kunt doen. Ten slotte moet het gehele design in dienst staan van een duidelijke call to action. Wat is de actie die de bezoeker moet ondernemen en hoe richt u het design zo in dat deze hierop aansluit?

Natuurlijk wilt u een bureau voor uw webdesign in Eindhoven inschakelen dat aan al deze eisen voldoet. SAM Design is in dit geval uw webdesigner!

Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Eindhoven

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign Eindhoven

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Eindhoven

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Ons bureau als uw webdesigner uit Eindhoven inschakelen

SAM Design is uw webdesign bureau in Eindhoven. Een webdesigner van ons bedrijf beschikt over een jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanpassen van websites. In de loop der jaren hebben wij honderden websites opgeleverd voor bedrijven uit elk denkbare sector.

Alle websites die wij opleveren zijn geheel responsive gemaakt voor mobiele apparaten. Door de toevoeging van een CMS als WordPress of Joomla kunt u vervolgens zelf nieuwe pagina’s toevoegen of bestaande pagina’s aanpassen. Door deze toevoeging van ons bureau uit Eindhoven kunt u met uw webdesign adequaat inspelen op veranderingen binnen de markt door uw huidige pagina aan te passen of bijvoorbeeld een nieuwe blog toe te voegen.

Toch is de grootste toegevoegde waarde van ons webdesign bureau onze achtergrond in online marketing. Hierdoor weten wij niet alleen een conversiegericht design op te leveren, maar kunnen wij u ook uitkomst bieden in de zoektocht naar nieuwe klanten. Op deze manier sluit uw online business aan op het gehele verkoopproces en wordt uw online rendement gemaximaliseerd.

Wilt u daarom ook van deze unieke kans gebruik maken, schakel ons dan in als webdesigner in Eindhoven en neem vandaag nog contact op met ons webdesign bureau!

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact opnemen met ons webdesign bureau uit Eindhoven

Ook u kunt de samenwerking met ons aangaan en uw website laten maken door een professioneel webdesign bureau. Samen met een persoonlijk aangewezen webdesigner uit Eindhoven wordt uw website in elkaar gezet. Eerst worden uw wensen, doelen, visie en doelgroep opgenomen, op basis waarvan een eerste design wordt gemaakt. Deze wordt aan u voorgelegd, waarna u nog aanpassingen kunt doen. Deze aanpassingen worden meegenomen, waarna uw website binnen de kortste keren volledig in elkaar zit.

Het eindresultaat wordt opgeleverd in een responsive design, waar u door middel van een CMS als WordPress zelf aanpassingen aan kunt doen. Wilt u ook vandaag nog de eerste stap zetten naar een geheel op maat gemaakte, eigen website, neem dan contact op met ons webdesign bureau uit Eindhoven! Wij zien uw reactie tegemoet.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button