Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Haren

SAM Design is het bureau voor uw webdesign in Haren. Een team van ervaren webdesigners zorgt ervoor dat u niet alleen een ‘mooie’ website krijgt. Onze professionals gaan voor een functionele, technisch tip-top website, responsive en gericht op conversie. Ons webdesign bureau heeft in de loop der jaren honderden websites opgeleverd. Lees hieronder verder, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Conversiegerichte website laten maken

Ons bureau uit Haren staat bekend om haar conversiegerichte webdesigns. Wanneer onze webdesigners uw website maken, bouwen zij deze geheel op vanuit een helder doel (telefonisch contact opnemen, contactformulier invullen, etc.). Op deze manier is niet alleen het design in orde, maar behaalt u daadwerkelijk conversie.

Weten hoe wij een conversiegericht design in Haren produceren? Neem contact op en bespreek het met een specialist. Verder is SAM Design actief in Groningen, Veendam, Winschoten, Winsum, Delfzijl, Haren en de rest van Nederland.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

WordPress webdesign in Haren

Nadat uw webdesign wordt opgeleverd, wilt u deze wel zelf kunnen beheren. Om deze reden maken onze webdesigners elke website (tenzij anders gewenst) in WordPress. Dit content managementsysteem (CMS) zorgt dat u ook zonder een technische achtergrond uw website geheel in eigen beheer kunt houden. Schakel daarom ons webdesign bureau uit Haren in en krijg de beschikking over een gebruiksvriendelijke website, welke u geheel zelf kunt beheren in WordPress.

Responsive website laten bouwen

Om de beschikking te krijgen over een professioneel ogend webdesign in Haren, dient deze geheel responsive te zijn voor mobiele apparaten. Iedereen maakt tegenwoordig dagelijks gebruik van een smartphone, waardoor een responsive webdesign absolute noodzaak is geworden. Om deze reden maken onze webdesigners alleen websites die geheel geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Hierdoor komt u overal optimaal in beeld en loopt u geen klanten mis. Laat uw responsive website daarom bouwen door ons webdesign bureau.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Haren

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Haren

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Haren

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

Technisch geoptimaliseerd webdesign

SAM Design levert elk webdesign in Haren geheel technisch geoptimaliseerd op. Uw website beschikt over alle elementen die benodigd zijn voor een goede gebruikerservaring, alsmede de eisen van zoekmachines als Google. Denk hierbij aan voldoende snelheid, een sitemap, robots.txt-bestand en diverse andere elementen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact met ons webdesign bureau uit Haren

Al met al levert ons webdesign bureau uit Haren een professionele website op, die aan alle hedendaagse eisen voldoet. Uw webdesigner bouwt een website met de volgende componenten:

  • Conversiegericht
  • Gebouwd in WordPress (of ander CMS naar keuze)
  • Responsive
  • Technisch geoptimaliseerd

Neemt u daarom direct contact op met SAM Design en laat een geheel professionele website maken door een webdesigner uit Haren.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button