Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Heerlen

Laat een professioneel webdesign in Heerlen maken voor uw bedrijf. SAM Design Heerlen kan u daarbij van dienst zijn. Ons webdesign bureau uit Heerlen kan unieke conversiegerichte websites ontwerpen waarmee u de digitale markt kunt veroveren. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en het ontwerpen van huisstijlen waarmee u uw omzet kunt verhogen. Verder kunt u onder andere kiezen om een website te laten maken die een responsive webdesign heeft of die gekoppeld is aan WordPress.

U hebt bij ons een ruime keuze om een website te laten bouwen waardoor wij voor iedere ondernemer uit Maastricht, Sittard, Kerkrade en Heerlen een webdesign op maat kunnen afleveren.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Conversiegericht webdesign Heerlen

Een belangrijk onderdeel van het webdesign voor u in Heerlen is of deze conversiegericht is of niet. Wanneer u leads op uw website krijgt is het noodzakelijk dat u deze kunt converteren. Veel webbezoekers op uw website ontvangen is leuk, maar levert alleen niets op. Deze potentiële klanten zullen op een of andere manier door de vormgeving van het webdesign omgezet moeten worden in hoogwaardige klanten.

Onze webdesigners weten hoe ze dit met een professioneel webdesign in Heerlen voor elkaar kunnen krijgen. Door call-to-action knoppen, een heldere navigatiestructuur en zichtbare contact- en offerteformulieren kan SAM Design deze conversie voor u realiseren. Neem daarvoor contact op met ons bureau en kies ervoor om een website te laten bouwen met een conversiegericht webdesign in Heerlen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Heerlen

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Heerlen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Heerlen

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

WordPress website laten maken

Wilt u een WordPress webdesign laten maken in Heerlen door een professioneel webdesign bureau? SAM Design installeert de website die wilt laten maken in WordPress en zorgt ervoor dat onnodige plug-ins en instellingen de laadtijd van uw site niet beïnvloeden.

Verder kunt u met een dergelijk webdesign veel werk en tijd besparen. Door de handige interface behoudt u het overzicht op al uw webpagina’s en kunt u snel content opsporen. Dit wordt bespoedigd door de ingebouwde zoekbalk waarmee u webpagina’s kunt opzoeken indien u ze niet kunt vinden. Daarnaast kunt u via diverse opties uw gehele website in een keer aanpassen zonder individuele pagina’s langs te gaan. Een website laten bouwen met een WordPress webdesign voor uw bedrijf in Heerlen is daarmee is zeer verstandige keuze.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Responsive website laten bouwen

Ons professionele webdesign bureau uit Heerlen kan uw site responsive bouwen. Het voordeel van het laten bouwen van een responsive webdesign is dat u uw doelgroep beter kunt bereiken. Door de komst van de mobiele telefonie maakt bijna iedereen gebruik van een smartphone met internet aansluiting. Zodoende wordt online een groot deel van de omzet gemaakt via mobiele apparaten als tablets, laptops en dergelijke.

Door het verbeteren van de responsiveness van het webdesign zal uw website beter getoond worden op mobiele apparaten en zullen potentiële klanten langer op uw site blijven. Dat is te zien in het conversiepercentage van een responsive webdesign. Laat daarom een professionele website maken die gericht is op mobiele gebruikers door onze webdesigners uit Heerlen.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button