Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Heerlen

Laat een professioneel webdesign in Heerlen maken voor uw bedrijf. SAM Design Heerlen kan u daarbij van dienst zijn. Ons webdesign bureau uit Heerlen kan unieke conversiegerichte websites ontwerpen waarmee u de digitale markt kunt veroveren. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites en het ontwerpen van huisstijlen waarmee u uw omzet kunt verhogen. Verder kunt u onder andere kiezen om een website te laten maken die een responsive webdesign heeft of die gekoppeld is aan WordPress.

U hebt bij ons een ruime keuze om een website te laten bouwen waardoor wij voor iedere ondernemer uit Maastricht, Sittard, Kerkrade en Heerlen een webdesign op maat kunnen afleveren.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Conversiegericht webdesign Heerlen

Een belangrijk onderdeel van het webdesign voor u in Heerlen is of deze conversiegericht is of niet. Wanneer u leads op uw website krijgt is het noodzakelijk dat u deze kunt converteren. Veel webbezoekers op uw website ontvangen is leuk, maar levert alleen niets op. Deze potentiële klanten zullen op een of andere manier door de vormgeving van het webdesign omgezet moeten worden in hoogwaardige klanten.

Onze webdesigners weten hoe ze dit met een professioneel webdesign in Heerlen voor elkaar kunnen krijgen. Door call-to-action knoppen, een heldere navigatiestructuur en zichtbare contact- en offerteformulieren kan SAM Design deze conversie voor u realiseren. Neem daarvoor contact op met ons bureau en kies ervoor om een website te laten bouwen met een conversiegericht webdesign in Heerlen.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Heerlen

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesign bureau Heerlen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Bekijk case Bekijk portfolio
Webdesigner Heerlen

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Bekijk case Bekijk portfolio

Prijzen

WordPress website laten maken

Wilt u een WordPress webdesign laten maken in Heerlen door een professioneel webdesign bureau? SAM Design installeert de website die wilt laten maken in WordPress en zorgt ervoor dat onnodige plug-ins en instellingen de laadtijd van uw site niet beïnvloeden.

Verder kunt u met een dergelijk webdesign veel werk en tijd besparen. Door de handige interface behoudt u het overzicht op al uw webpagina’s en kunt u snel content opsporen. Dit wordt bespoedigd door de ingebouwde zoekbalk waarmee u webpagina’s kunt opzoeken indien u ze niet kunt vinden. Daarnaast kunt u via diverse opties uw gehele website in een keer aanpassen zonder individuele pagina’s langs te gaan. Een website laten bouwen met een WordPress webdesign voor uw bedrijf in Heerlen is daarmee is zeer verstandige keuze.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Responsive website laten bouwen

Ons professionele webdesign bureau uit Heerlen kan uw site responsive bouwen. Het voordeel van het laten bouwen van een responsive webdesign is dat u uw doelgroep beter kunt bereiken. Door de komst van de mobiele telefonie maakt bijna iedereen gebruik van een smartphone met internet aansluiting. Zodoende wordt online een groot deel van de omzet gemaakt via mobiele apparaten als tablets, laptops en dergelijke.

Door het verbeteren van de responsiveness van het webdesign zal uw website beter getoond worden op mobiele apparaten en zullen potentiële klanten langer op uw site blijven. Dat is te zien in het conversiepercentage van een responsive webdesign. Laat daarom een professionele website maken die gericht is op mobiele gebruikers door onze webdesigners uit Heerlen.

Call Now Button