Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Kerkrade

U heeft een bedrijf in Kerkrade en kent de kracht van webdesign. SAM Design heeft een webdesigner voor u die niet alleen kijkt naar of uw website er mooi uitziet, maar ook naar de functionaliteit, return of investment en techniek.

Wij hebben inmiddels vele klanten blij gemaakt met het bouwen van een website op maat, gericht op de wensen en doelgroep van de onderneming.

Naast een professionele website laten maken in Kerkrade kunt u kiezen voor webdesign in Sittard, Heerlen en Maastricht.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

onversiegerichte website laten maken

Webdesign bij ons in Kerkrade betekent conversie. Door een conversiegerichte website te laten maken bent u er zekerder van dat de site zichzelf zal terugverdienen. Immers, klanten is hetgeen waar u opzoek naar bent.

Door een heldere structuur in te bouwen bij het maken van de website voelt het navigeren door de webpagina’s als natuurlijk voor de bezoeker. Daarnaast maakt een deskundige webdesigner de site interactief waardoor de conversie stijgt.

Een strak design met oog op conversie voor uw bedrijf in Kerkrade? Ons webdesign bureau denkt met u mee en maakt gebruik van jarenlange ervaring en kennis.

WordPress webdesign in Kerkrade

Voor gebruiksvriendelijkheid bij webdesign hoeft u niet verder te kijken dan WordPress. U in Kerkrade krijgt volmacht over de inhoud van de website na oplevering. Een ervaren designer bouwt uw hele site met WordPress (of ander CMS indien gewenst) waarna u de touwtjes in handen krijgt.

Zo heeft u een professioneel, gebruiksvriendelijk resultaat en bent u onafhankelijk van andere partijen. Bij ons webdesign bureau in Kerkrade is WordPress een gegeven bij 

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Kerkrade

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Kerkrade

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Kerkrade

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Responsive website laten bouwen

Een website laten bouwen kan tegenwoordig bijna niet meer zonder een responsive webdesign. Ook voor uw bedrijf in Kerkrade raden wij het sterk aan. Het enorme volume internetgebruikers dat een mobiele telefoon gebruikt bij het zoeken op het internet heeft ertoe geleid dat vrijwel alle nieuwe websites voorzien zijn van een responsive design.

Een ervaren webdesigner test uw site en maakt alle webpagina’s responsive. Dit betekent dat ze goed worden weergegeven op de verschillende schermformaten van de mobiele apparaten.

Een responsive website laten bouwen is voor u in Kerkrade een stap in de richting van professioneel webdesign.

Technisch geoptimaliseerd webdesign

Een technisch geoptimaliseerd webdesign is een vereiste wanneer u professioneel wilt overkomen. Bij het maken van uw website letten onze designers erop dat de laadsnelheid hoog ligt, de pagina’s makkelijk geïndexeerd kunnen worden door bijvoorbeeld Google en andere technische handelingen die ervoor zorgen dat uw website compleet is uitgerust. SAM Design in Kerkrade levert alle sites met een technisch geoptimaliseerd webdesign op.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Contact met ons webdesign bureau uit Kerkrade

Voor advies of vragen over webdesign kunt u altijd contact opnemen met een ervaren webdesigner van ons webdesign bureau in Kerkrade.

Bij ons krijgt u vanaf het begin een professionele ontwerper voor uw project waarbij alle sites worden afgeleverd met conversiegerichte inhoud, responsive design, WordPress (of ander CMS) en de technische kanten. U kunt vandaag nog met uw bedrijf doorgroeien door een website te laten bouwen.

Bespreek de mogelijkheden van het laten maken van een moderne website met een ervaren webdesigner van ons webdesign bureau in Kerkrade.

Call Now Button