Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Leeuwarden

Laat een professioneel webdesign in Leeuwarden produceren en krijg de beschikking over een website op basis van uw wensen. SAM Design bouwt een website waarmee u resultaat gaat halen. Ons webdesign bureau staat bekend om haar conversiegerichte, overzichtelijke websites, afgestemd op een helder doel. Een ‘mooie’ website is leuk, maar het biedt geen garantie op conversie. U moet een website laten maken waarmee u zowel bezoekers aantrekt als bezoekers omzet in leads of verkopen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en lees verder hoe ons webdesign bureau uit Leeuwarden dit voor u realiseert. Wij maken ook websites in Medemblik en Schagen.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een conversiegerichte website laten maken

Ons webdesign bureau uit Leeuwarden brengt eerst met u uw wensen in kaart, alsmede het hoofddoel van uw website. Op welk publiek moeten onze webdesigners zich richten en welke actie moeten bezoekers ondernemen als zij op uw website zijn beland? Uw website wordt op zo’n manier gemaakt dat dit gelijk duidelijk is voor bezoekers, waarbij zij subtiel worden begeleid in het doen van een aankoop of het ondernemen van een andere actie.

Wilt u meer weten over de precieze wijze waarop wij uw webdesign in Leeuwarden produceren? Neem vrijblijvend contact op met een webdesigner van ons bureau en stel uw vraag!

Zelf uw webdesign in Leeuwarden kunnen beheren

Nadat u een professioneel webdesign in Leeuwarden heeft laten maken, wilt u deze zelf kunnen beheren. Ook nadat uw website is gemaakt, moet u zelf kleine aanpassingen kunnen doen, zoals het toevoegen van nieuwe pagina’s of het bewerken van bestaande pagina’s. Uw webdesigner bouwt uw website daarom altijd in WordPress of ander CMS naar keuze. Dit content managementsysteem kunt u naar eigen voorkeur afstemmen, zodat het beheer van uw website u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Elke website die ons webdesign bureau uit Leeuwarden maakt, wordt daarom gebouwd met WordPress of ander CMS, zodat u uw website zelf kunt beheren en hier geen extra partij voor hoeft in te huren.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Leeuwarden

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Leeuwarden

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Leeuwarden

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Een responsive webdesign

Wanneer u maximaal rendement wilt halen met uw webdesign in Leeuwarden, moet u (logischerwijs) uw markt ook maximaal benutten. Dit wil zeggen dat uw website geschikt is voor elk mogelijk apparaat, ook smartphones en tablets. Ons webdesign bureau zorgt dat uw website zich automatisch aanpast aan apparaten van verschillende groottes en breedtes, zodat uw website optimaal wordt gezien. Bijna iedereen maakt tegenwoordig dagelijks gebruik van een smartphone of tablet. Een responsive website is daarom van cruciaal belang voor uw webdesign in Leeuwarden.

SEO geoptimaliseerd webdesign in Leeuwarden

U wilt met uw webdesign in Leeuwarden bezoekers omzetten in conversie. Hoe worden deze bezoekers echter aangetrokken? Ons webdesign bureau zorgt dat uw website voldoet aan de eisen van zoekmachines als Google. Uw website beschikt over een heldere websitestructuur en is ook op andere technische onderdelen geheel geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wilt u de overige delen van SEO, zoals het opbouwen van autoriteit en het schrijven van content, ook uitbesteden? Dit is mogelijk. Neemt u contact op met ons webdesign bureau uit Leeuwarden en bespreek de mogelijkheden.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Meer info over uw webdesign in Leeuwarden

Een webdesigner van ons bureau uit Leeuwarden neemt graag de mogelijkheden met u door en voorziet u van extra info. Hij zal al uw vragen beantwoorden, zodat u uiteindelijk een website geheel naar uw wensen kunt laten maken. Neemt u daarom contact op voor uw webdesign in Leeuwarden en bespreek de mogelijkheden met een professional.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button