Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Nijmegen

Bent u op zoek naar een prachtig webdesign in Nijmegen? Als webdesigner in Nijmegen werken we altijd met behulp van een CMS (Content management systeem). Dit soort systemen worden gekenmerkt door diverse voordelen. Zo bespaart een CMS kosten, zijn ze gebruiksvriendelijk, responsive en kunnen er snel websites mee worden gemaakt. Zo zijn er meerdere voordelen te noemen voor uw webdesign in Nijmegen, waarover wij hieronder verder uitweiden.

 

Up-to-date webdesign

Als ons bureau uit Nijmegen aan de slag gaat met uw webdesign, zal u profiteren van een helder en functioneel ontwerp. Daarnaast zal het design volgens de laatste technologieën en conversie standaarden worden ontwikkeld. Bovendien krijgt u een volledig responsive design. Wij leveren enkel maatwerk en leveren daarbij plug-ins op maat. Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid voor om uw site zoekmachine vriendelijk te maken. Zo kunt u of zelf of in samenwerking met ons uw website en nieuwe webdesign in Nijmegen vindbaar maken in zoekmachines als Google.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign in Nijmegen op maat laten maken

Uw webdesign in Nijmegen zal uniek zijn. Een van de speerpunten bij ons bureau is vrijheid van ontwerp. U bepaalt zelf volledig hoe de website er komt uit te zien. Er is een grote kans dat u al een eigen huisstijl heeft, of dat u een goed idee heeft over hoe uw huisstijl eruit moet komen te zien. Onze webdesigner zal al uw wensen en uw huidige huisstijl verwerken in een prachtige website op maat. Zo ontwikkelen we online een unieke uitstraling voor uw onderneming. Natuurlijk kunnen wij ook zelf voor u een concept uitwerken. Als webdesigner hebben we meer dan vijf jaar ervaring in het ontwikkelen van conversiegerichte sites en webshops. Wij zijn daarnaast ook werkzaam in Nijmegen.
Een greep uit onze portfolio

Webdesign Nijmegen

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Nijmegen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Nijmegen

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Professioneel webdesign: de kosten bespreken

Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de kosten voor een winstgevend webdesign in Nijmegen op maat. Dit is op voorhand lastig te zetten. Dat hangt volledig af van uw wensen. Aan de hand van uw wensen wordt een berekening gemaakt voor het aantal uren dat onze webdesigner nodig heeft om uw nieuwe design te produceren. Zodoende kunnen wij u vertellen wat het kost om een site te ontwikkelen. Benieuwd naar de kosten voor uw site bij ons bureau? Een webdesigner kan u telefonisch doorgeven wat het u ongeveer gaat kosten om de website naar wens te laten ontwikkelen. Interesse in een prachtig webdesign in Nijmegen?

Webdesign in Nijmegen in een CMS naar keuze

Binnen een CMS om uw webdesign in Nijmegen te maken, zijn er een hoop mogelijkheden. Ons bureau maakt gebruik van een aantal bekende WordPress Plug-ins. U heeft vast en zeker weleens gehoord van Yoast SEO plugin. Hiermee kan u uw website vindbaar maken. Zo zijn er nog meer plug-ins die een specialist van ons bureau voor u kan installeren zodat u eenvoudig uw website kunt beheren.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Wilt u graag een nieuwe website laten bouwen in een CMS naar keuze, of uw bestaande webdesign overzetten naar een CMS. Neem dan telefonisch, via de mail of middels het contactformulier contact op met een webdesigner van ons bureau. We ontwikkelen graag voor u een professioneel webdesign in Nijmegen.

 
 

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button