Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Nijmegen

Bent u op zoek naar een prachtig webdesign in Nijmegen? Als webdesigner in Nijmegen werken we altijd met behulp van een CMS (Content management systeem). Dit soort systemen worden gekenmerkt door diverse voordelen. Zo bespaart een CMS kosten, zijn ze gebruiksvriendelijk, responsive en kunnen er snel websites mee worden gemaakt. Zo zijn er meerdere voordelen te noemen voor uw webdesign in Nijmegen, waarover wij hieronder verder uitweiden.

 

Up-to-date webdesign

Als ons bureau uit Nijmegen aan de slag gaat met uw webdesign, zal u profiteren van een helder en functioneel ontwerp. Daarnaast zal het design volgens de laatste technologieën en conversie standaarden worden ontwikkeld. Bovendien krijgt u een volledig responsive design. Wij leveren enkel maatwerk en leveren daarbij plug-ins op maat. Daarnaast bieden wij ook nog de mogelijkheid voor om uw site zoekmachine vriendelijk te maken. Zo kunt u of zelf of in samenwerking met ons uw website en nieuwe webdesign in Nijmegen vindbaar maken in zoekmachines als Google.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Webdesign in Nijmegen op maat laten maken

Uw webdesign in Nijmegen zal uniek zijn. Een van de speerpunten bij ons bureau is vrijheid van ontwerp. U bepaalt zelf volledig hoe de website er komt uit te zien. Er is een grote kans dat u al een eigen huisstijl heeft, of dat u een goed idee heeft over hoe uw huisstijl eruit moet komen te zien. Onze webdesigner zal al uw wensen en uw huidige huisstijl verwerken in een prachtige website op maat. Zo ontwikkelen we online een unieke uitstraling voor uw onderneming. Natuurlijk kunnen wij ook zelf voor u een concept uitwerken. Als webdesigner hebben we meer dan vijf jaar ervaring in het ontwikkelen van conversiegerichte sites en webshops. Wij zijn daarnaast ook werkzaam in Nijmegen.
Een greep uit onze portfolio

Webdesign Nijmegen

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Nijmegen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Nijmegen

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Professioneel webdesign: de kosten bespreken

Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de kosten voor een winstgevend webdesign in Nijmegen op maat. Dit is op voorhand lastig te zetten. Dat hangt volledig af van uw wensen. Aan de hand van uw wensen wordt een berekening gemaakt voor het aantal uren dat onze webdesigner nodig heeft om uw nieuwe design te produceren. Zodoende kunnen wij u vertellen wat het kost om een site te ontwikkelen. Benieuwd naar de kosten voor uw site bij ons bureau? Een webdesigner kan u telefonisch doorgeven wat het u ongeveer gaat kosten om de website naar wens te laten ontwikkelen. Interesse in een prachtig webdesign in Nijmegen?

Webdesign in Nijmegen in een CMS naar keuze

Binnen een CMS om uw webdesign in Nijmegen te maken, zijn er een hoop mogelijkheden. Ons bureau maakt gebruik van een aantal bekende WordPress Plug-ins. U heeft vast en zeker weleens gehoord van Yoast SEO plugin. Hiermee kan u uw website vindbaar maken. Zo zijn er nog meer plug-ins die een specialist van ons bureau voor u kan installeren zodat u eenvoudig uw website kunt beheren.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Wilt u graag een nieuwe website laten bouwen in een CMS naar keuze, of uw bestaande webdesign overzetten naar een CMS. Neem dan telefonisch, via de mail of middels het contactformulier contact op met een webdesigner van ons bureau. We ontwikkelen graag voor u een professioneel webdesign in Nijmegen.

 
 
Call Now Button