Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Nijmegen

Het gemiddelde webdesign bureau in Nijmegen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van grafische hoogstandjes. Als webdesigner in Nijmegen maken ze sites waar de bezoeker uren naar kan kijken. Vraag is echter of dit wel het belangrijkste is wat zo een bureau moet bieden. Wij zijn van mening dat er andere facetten vele malen belangrijker zijn dan het ‘design’ van een website. Waar moet u nu precies op letten bij de keuze voor een geschikt webdesign bureau in Nijmegen? Daar komt u in het vervolg van dit artikel achter.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Meer dan een mooi ontwerp bij een webdesign bureau in Nijmegen.

Bij een goed webdesign bureau in Nijmegen kijken we verder dan enkel een mooi ontwerp. We denken na over het doel van een site en de actie die ondernomen moet worden op de site. Een goede webdesigner ontwikkeld sites die zijn gericht op het behalen van maximaal resultaat. Aanvragen, leads, bezoekers, sales, dat zijn de belangrijke termen die een rol spelen in elk bedrijf.

Bij het webdesign in Nijmegen dat we ontwikkelen staat het gebruikersgemak centraal. Continu zijn we bezig met het realiseren van resultaat op de betreffende website. Door ervoor te zorgen dat de tekst in goed contrast is met de kleur van de achtergrond wordt de tekst goed leesbaar. Verder ontwerpen we een duidelijke navigatiestructuur, uw bezoeker wordt begeleid van A naar B (het doel) en zorgen we voor opvallende call to action elementen. Deze knoppen moeten de bezoeker aanzetten tot actie. Ons webdesign bureau in Nijmegen weet hoe we de conversie op uw website kunnen maximaliseren.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Nijmegen

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign Nijmegen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Nijmegen

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Actiegericht webdesign bureau in Nijmegen laten ontwikkelen.

Ons webdesign bureau in Nijmegen maakt voor u een actiegericht design. Behalve het gebruiksgemak is het verwerken van de doelstelling een van de belangrijkste speerpunten bij ons bedrijf. Uw doelstellingen vertalen we in concrete acties. De actie is een belangrijk deel van het ontwerp van de site. Vooral de indeling, het gebruik van kleuren en de opmaak hebben een belangrijke rol bij het overhalen van de bezoeker. Als u op zoek bent naar een doelgerichte site waar uw bedrijfsdoelstellingen worden behaald in samenwerking met een professionele webdesigner is SAM uw partij. Een mooie website is leuk, maar een website waar leads, aanvragen en bestellingen op worden gegenereerd is wat u zich wenst. Ons webdesign bureau in Nijmegen heeft reeds honderden websites ontwikkeld voor onze klanten met als oogpunt het realiseren van resultaat. Mocht u ons portfolio willen bezichtigen verwijs ik u graag door naar de pagina cases.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een professioneel webdesign bureau in Nijmegen?

Zoals u heeft kunnen lezen gaat ons webdesign bureau in Nijmegen voor u een succesvolle site ontwikkelen. Deze wordt ontwikkeld op basis van uw eigen wensen en de wensen van uw doelgroep. Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de kosten voor zo een site? Deze zijn op voorhand lastig te zeggen. De kosten variëren namelijk afhankelijk van uw wensen. Wij rekenen op voorhand uit hoeveel uur het zal kosten om de gewenste website te maken. Op basis van het uren aantal bepalen we wat het u uiteindelijk gaat kosten. Wij kunnen u natuurlijk altijd een inschatting geven van het aantal uren wat we nodig hebben.

Vandaag nog in contact komen met een van onze specialisten?
Voor meer informatie of voor het beantwoorden van al uw vragen kunt u contact opnemen met een van onze professionals in Nijmegen. Wij zijn telefonisch op 085 303 5745, via de mail op info@sam-onlinemarketing.nl of middels het contactformulier bereikbaar. Een webdesigner in Nijmegen legt u stap voor stap uit hoe wij te werk gaan en hoe we van uw website een succes maken. Neem vandaag nog contact op met ons webdesign bureau in Nijmegen en zet de eerste stap naar succes.

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button