Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign bureau Nijmegen

Het gemiddelde webdesign bureau in Nijmegen is gespecialiseerd in de ontwikkeling van grafische hoogstandjes. Als webdesigner in Nijmegen maken ze sites waar de bezoeker uren naar kan kijken. Vraag is echter of dit wel het belangrijkste is wat zo een bureau moet bieden. Wij zijn van mening dat er andere facetten vele malen belangrijker zijn dan het ‘design’ van een website. Waar moet u nu precies op letten bij de keuze voor een geschikt webdesign bureau in Nijmegen? Daar komt u in het vervolg van dit artikel achter.


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Meer dan een mooi ontwerp bij een webdesign bureau in Nijmegen.

Bij een goed webdesign bureau in Nijmegen kijken we verder dan enkel een mooi ontwerp. We denken na over het doel van een site en de actie die ondernomen moet worden op de site. Een goede webdesigner ontwikkeld sites die zijn gericht op het behalen van maximaal resultaat. Aanvragen, leads, bezoekers, sales, dat zijn de belangrijke termen die een rol spelen in elk bedrijf.

Bij het webdesign in Nijmegen dat we ontwikkelen staat het gebruikersgemak centraal. Continu zijn we bezig met het realiseren van resultaat op de betreffende website. Door ervoor te zorgen dat de tekst in goed contrast is met de kleur van de achtergrond wordt de tekst goed leesbaar. Verder ontwerpen we een duidelijke navigatiestructuur, uw bezoeker wordt begeleid van A naar B (het doel) en zorgen we voor opvallende call to action elementen. Deze knoppen moeten de bezoeker aanzetten tot actie. Ons webdesign bureau in Nijmegen weet hoe we de conversie op uw website kunnen maximaliseren.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign bureau Nijmegen

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign Nijmegen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Nijmegen

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Actiegericht webdesign bureau in Nijmegen laten ontwikkelen.

Ons webdesign bureau in Nijmegen maakt voor u een actiegericht design. Behalve het gebruiksgemak is het verwerken van de doelstelling een van de belangrijkste speerpunten bij ons bedrijf. Uw doelstellingen vertalen we in concrete acties. De actie is een belangrijk deel van het ontwerp van de site. Vooral de indeling, het gebruik van kleuren en de opmaak hebben een belangrijke rol bij het overhalen van de bezoeker. Als u op zoek bent naar een doelgerichte site waar uw bedrijfsdoelstellingen worden behaald in samenwerking met een professionele webdesigner is SAM uw partij. Een mooie website is leuk, maar een website waar leads, aanvragen en bestellingen op worden gegenereerd is wat u zich wenst. Ons webdesign bureau in Nijmegen heeft reeds honderden websites ontwikkeld voor onze klanten met als oogpunt het realiseren van resultaat. Mocht u ons portfolio willen bezichtigen verwijs ik u graag door naar de pagina cases.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Aan de slag met een professioneel webdesign bureau in Nijmegen?

Zoals u heeft kunnen lezen gaat ons webdesign bureau in Nijmegen voor u een succesvolle site ontwikkelen. Deze wordt ontwikkeld op basis van uw eigen wensen en de wensen van uw doelgroep. Waarschijnlijk bent u benieuwd naar de kosten voor zo een site? Deze zijn op voorhand lastig te zeggen. De kosten variëren namelijk afhankelijk van uw wensen. Wij rekenen op voorhand uit hoeveel uur het zal kosten om de gewenste website te maken. Op basis van het uren aantal bepalen we wat het u uiteindelijk gaat kosten. Wij kunnen u natuurlijk altijd een inschatting geven van het aantal uren wat we nodig hebben.

Vandaag nog in contact komen met een van onze specialisten?
Voor meer informatie of voor het beantwoorden van al uw vragen kunt u contact opnemen met een van onze professionals in Nijmegen. Wij zijn telefonisch op 085 303 5745, via de mail op info@sam-onlinemarketing.nl of middels het contactformulier bereikbaar. Een webdesigner in Nijmegen legt u stap voor stap uit hoe wij te werk gaan en hoe we van uw website een succes maken. Neem vandaag nog contact op met ons webdesign bureau in Nijmegen en zet de eerste stap naar succes.

Call Now Button