Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Nijmegen

Als webdesigner in Nijmegen zijn we design en WordPress professionals met veel ervaring. Ons webdesign bureau in Nijmegen is al voor ruim 10 jaar de professional in ons vakgebied. Onze designers weten hoe belangrijk een goede vindbaarheid, een optimale gebruikerservaring en een ontwerp dat aanspreekt zijn.

Als webdesigner in Nijmegen zijn we van alle markten thuis. Of we nu een complexe site voor een grote organisatie moeten ontwikkelen of een kleine website voor een kleinere ondernemer maken, SAM is uw specialist. Van het eerste concept tot aan de uiteindelijke oplevering van de site. Van elke klus maken wij een succes. In ons uitgebreide portfolio ziet u wat we tot nu toe hebben gemaakt voor onze klanten. Een webdesigner in Nijmegen vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een webdesigner in Nijmegen die de juiste uitstraling aan uw site geeft.

Als webdesigner in Nijmegen weten we hoe belangrijk de uitstraling van een site is. De uitstraling moet perfect aansluiten bij uw onderneming en uw doelgroepen. Met de creativiteit van ons bureau en de ervaring zorgen we voor een perfecte uitstraling voor uw bedrijf. Wij verdiepen ons volledig in uw onderneming en het project wat we samen aangaan inzake het webdesign in Nijmegen. Het resultaat hiervan is een aansprekend design met een optimale vindbaarheid en een hoge conversie. De klanten van ons bedrijf zijn gevestigd door heel Nederland. Behalve de uitstraling weten we als webdesigner in Nijmegen dat de techniek van een site erg belangrijk is.
Een greep uit onze portfolio

Webdesigner Nijmegen

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Nijmegen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesign Nijmegen

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Een webdesigner in Nijmegen die de juiste techniek implementeert.

Als webdesigner in Nijmegen implementeren we de juiste techniek voor uw site. Gebruikersgemak, logica en functionaliteiten spelen hierbij een grote rol. Alle sites die wij opleveren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Dit kan bijvoorbeeld WordPress, Yoomla of Drupal zijn. U kunt met deze programma’s zelf eenvoudig de inhoud van uw site bewerken en naar uw eigen wensen aanpassen. Daarnaast kan er snel worden gewerkt met deze programma’s. Ons bureau denk vervolgens graag mee met de extra functies die we op uw site kunnen implementeren om deze naar een hoger plan te tillen. Dit kan bijvoorbeeld zijn een blogsectie, nieuwssectie, een koppeling met een andere site of een nieuwsbrief. Als webdesigner in Nijmegen kunnen we al uw wensen laten uitkomen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een webdesigner in Nijmegen die kwaliteit biedt.

Als webdesigner in Nijmegen staan we voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijk contact. Onze organisatie laat zich kenmerken door transparantie en korte communicatielijnen. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, advies op maat of vrijblijvende ondersteuning. Hierdoor garanderen we iedere opdrachtgever de beste kwaliteit dienstverlening.

Kopje koffie doen bij ons op kantoor? 
U bent bij ons welkom op kantoor voor een bakje koffie. We laten u graag ons portfolio zien en discussiëren over de kansen voor uw bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, telefonisch, via de mail of door het contactformulierin te vullen. Een professional van ons webdesign bureau in Nijmegen staat u graag te woord. Aan de slag met een webdesigner in Nijmegen?

Call Now Button