Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesigner Nijmegen

Als webdesigner in Nijmegen zijn we design en WordPress professionals met veel ervaring. Ons webdesign bureau in Nijmegen is al voor ruim 10 jaar de professional in ons vakgebied. Onze designers weten hoe belangrijk een goede vindbaarheid, een optimale gebruikerservaring en een ontwerp dat aanspreekt zijn.

Als webdesigner in Nijmegen zijn we van alle markten thuis. Of we nu een complexe site voor een grote organisatie moeten ontwikkelen of een kleine website voor een kleinere ondernemer maken, SAM is uw specialist. Van het eerste concept tot aan de uiteindelijke oplevering van de site. Van elke klus maken wij een succes. In ons uitgebreide portfolio ziet u wat we tot nu toe hebben gemaakt voor onze klanten. Een webdesigner in Nijmegen vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Binnen een week online


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Een webdesigner in Nijmegen die de juiste uitstraling aan uw site geeft.

Als webdesigner in Nijmegen weten we hoe belangrijk de uitstraling van een site is. De uitstraling moet perfect aansluiten bij uw onderneming en uw doelgroepen. Met de creativiteit van ons bureau en de ervaring zorgen we voor een perfecte uitstraling voor uw bedrijf. Wij verdiepen ons volledig in uw onderneming en het project wat we samen aangaan inzake het webdesign in Nijmegen. Het resultaat hiervan is een aansprekend design met een optimale vindbaarheid en een hoge conversie. De klanten van ons bedrijf zijn gevestigd door heel Nederland. Behalve de uitstraling weten we als webdesigner in Nijmegen dat de techniek van een site erg belangrijk is.
Een greep uit onze portfolio

Webdesigner Nijmegen

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Nijmegen

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesign Nijmegen

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Een webdesigner in Nijmegen die de juiste techniek implementeert.

Als webdesigner in Nijmegen implementeren we de juiste techniek voor uw site. Gebruikersgemak, logica en functionaliteiten spelen hierbij een grote rol. Alle sites die wij opleveren zijn voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS. Dit kan bijvoorbeeld WordPress, Yoomla of Drupal zijn. U kunt met deze programma’s zelf eenvoudig de inhoud van uw site bewerken en naar uw eigen wensen aanpassen. Daarnaast kan er snel worden gewerkt met deze programma’s. Ons bureau denk vervolgens graag mee met de extra functies die we op uw site kunnen implementeren om deze naar een hoger plan te tillen. Dit kan bijvoorbeeld zijn een blogsectie, nieuwssectie, een koppeling met een andere site of een nieuwsbrief. Als webdesigner in Nijmegen kunnen we al uw wensen laten uitkomen.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een webdesigner in Nijmegen die kwaliteit biedt.

Als webdesigner in Nijmegen staan we voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijk contact. Onze organisatie laat zich kenmerken door transparantie en korte communicatielijnen. Wij zijn altijd bereikbaar voor vragen, advies op maat of vrijblijvende ondersteuning. Hierdoor garanderen we iedere opdrachtgever de beste kwaliteit dienstverlening.

Kopje koffie doen bij ons op kantoor? 
U bent bij ons welkom op kantoor voor een bakje koffie. We laten u graag ons portfolio zien en discussiëren over de kansen voor uw bedrijf. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, telefonisch, via de mail of door het contactformulierin te vullen. Een professional van ons webdesign bureau in Nijmegen staat u graag te woord. Aan de slag met een webdesigner in Nijmegen?

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button