Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Oud Ade

SAM webdesign in Oud Ade is een bureau dat zich niet alleen richt op het webdesign, natuurlijk is dat wel een heel belangrijk punt maar wij vinden samenwerking en een conversie gerichte structuur in de website net zo belangrijk. Dus voor een prachtige website en duidelijke structuur kunt u terecht bij een webdesigner van SAM webdesign in Oud Ade.

SAM webdesign bureau in Oud Ade
Wij van SAM webdesign in Oude Ade vinden deze structuur zo belangrijk omdat dit van essentieel belang is bij optimalisatie voor zoekmachines. Want een mooie website laten maken is één, maar de vindbaarheid van de website is natuurlijk ook van belang. Hier bij ons webdesign bureau in Oud Ade zorgen wij er voor dat die optimalisatie tot in de puntjes goed geregeld is. Wij maken niet alleen websites in Oude Ade, in de gehele regio, zoals in Rijpwetering, Hoogmade, Leiderdorp en Leyhof kunt u bij ons terecht


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken wat er wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Website concepten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen gelden tevens 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, welke over de voor u ideale functionaliteiten beschikt.

Na oplevering

Ook na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website kunt u onder andere een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg tegemoet zien.

Zelf beheren

Iedere website van SAM Design is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct aan de slag kan met het zelf beheren van uw website.

Vindbaarheid in Google

Behalve een mooi design moet een website relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor de technische optimalisatie voor deze zoekmachine en voorziet u daarbij van een uitgebreid SEO advies.

Bezoekers omzetten naar klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw webdesign geoptimaliseerd voor zoekmachines door ons bureau in Oud Ade

Bijna iedereen is tegenwoordig actief op het internet, liefst 96% van de mensen om precies te zijn. Hiervan bezoekt 93% met grote regelmaat zoekmachines als Google, ook uw doelgroep doet dit! Hierdoor vinden wij van ons webdesign bureau in Oud Ade het zo belangrijk dat dit dan ook goed gebeurd op uw website. Onze webdesigners  zijn hierin gespecialiseerd, zij zullen eerst een doordachte zoektermanalyse doen, daarna zullen wij van SAM webdesign in Oud Ade aanpassingen verrichten op uw website of hem natuurlijk vanaf begin af aan zo bouwen. Dus zou u zo’n fraaie positie binnen de zoekmachines graag willen dan ben jij bij SAM webdesign bureau in Oud Ade aan het goede adres.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Oud Ade

Over Arend Beveiliging

Arend Beveiliging is een gespecialiseerd VEB beveiligingsbedrijf. Allereerst begonnen als een specialist in de beveiliging van zowel huizen, appartementencomplexen en bedrijfspanden, heeft het bedrijf zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een leverancier van diverse beveiligingstoepassingen. Diverse alarmsystemen, camerabeveiliging en intercomsystemen, maar vooral gespecialiseerd in (biometrische) toegangscontrole. Lees meer
Webdesign bureau Oud Ade

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en haalt de inspiratie voor haar producten vanuit diverse achtergronden. Denk hierbij aan Scandinavië, Marokko, Afrika en zelfs het verre Oosten. Lees meer
Webdesigner Oud Ade

Over Pand16

Pand16 is een tegelgroothandel uit Rosmalen, gespecialiseerd in hoogwaardige wand- en vloertegels, voornamelijk van keramiek of PVC. Pand16 wil een totaaloplossing bieden op het gebied van tegels in en om het huis, van keuken en woonkamer tot toiletten, badkamers en zelfs de achtertuin. A-merken als Villeroy & Boch, Marazzi, Emil en Agenta worden aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Voorheen werd de website van Pand16 louter gebruikt als portfolio. Lees meer

Prijzen

Uw website geoptimaliseerd door SAM webdesign in Oud Ade

Wilt u zo’n website die goed te vinden is in de zoekmachines, door een van de beste website bouwers van ons webdesign bureau in Oud Ade. Neem dan contact met ons op via de mail info@sam-onlinemarketing.nl of telefonisch op het nummer 085 303 5745. Natuurlijk kunt u ook gerust ons contactformulier invullen! Wij van SAM webdesign in Oud Ade kijken uit om uw website en design goed te optimaliseren. Neem nu contact op met een webdesigner van ons bureau.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Call Now Button