Google Beoordelingen
4.9
Gebaseerd op 12 beoordelingen

Website laten maken vanaf € 499,-

Professionele website voor u op maat! Offerte aanvragen

Webdesign Oud Ade

SAM webdesign in Oud Ade is een bureau dat zich niet alleen richt op het webdesign. Natuurlijk is dat wel een heel belangrijk punt maar wij vinden samenwerking en een conversie gerichte structuur in de website net zo belangrijk. Dus voor een prachtige website en duidelijke structuur kunt u terecht bij een webdesigner van SAM webdesign in Oud Ade.

SAM webdesign bureau in Oud Ade
Wij van SAM webdesign in Oude Ade vinden deze structuur zo belangrijk omdat dit van essentieel belang is bij optimalisatie voor zoekmachines. Want een mooie website laten maken is één, maar de vindbaarheid van de website is natuurlijk ook van belang. Hier bij ons webdesign bureau in Oud Ade zorgen wij er voor dat die optimalisatie tot in de puntjes goed geregeld is. Wij maken niet alleen websites in Oude Ade, in de gehele regio, zoals in Rijpwetering, Hoogmade, Leiderdorp en Leyhof kunt u bij ons terecht


Timetable met afspraken

Vooraf wordt duidelijk besproken welk onderdeel van uw website/webshop wanneer af is. U krijgt een uitgebreide timetable toegestuurd, waarin alle onderdelen uitvoerig worden besproken.

Website concepten laten bouwen

Uw webdesigner levert 3 concepten op: een homepagina, subpagina en contactpagina. Voor al deze onderdelen van een website laten maken gelden 3 aanpasmomenten. Hierdoor krijgt u de beschikking over een website die aansluit op uw visie, inclusief juiste functionaliteiten.

Na oplevering

Na oplevering ontvangt u aanvullende support. Afhankelijk van het soort website dat u laat maken, krijgt u een WordPress cursus, de koppeling en uitleg aan diverse tools, alsmede andere extra uitleg.

Website zelf beheren

Iedere website of webshop van SAM Design is gemakkelijk te gebruiken. Uw website wordt opgeleverd in WordPress, Joomla, Drupal of ander CMS naar keuze. Daarbij wordt gezorgd dat uw CMS over de juiste plug-ins naar keuze beschikt, zodat u direct uw website kunt beheren.

Vindbaarheid in Google

Een website moet relevante bezoekers hebben om rendement te kunnen behalen. Vindbaarheid in Google is hier essentieel voor. SAM Design zorgt voor 100% technische optimalisatie en voorziet u van uitgebreid SEO advies.

Bezoekers website omzetten in klanten

Nadat er bezoekers zijn aangetrokken, moeten deze ook worden omgezet in leads, sales of klanten. Ons webdesign bureau produceert een conversiegericht design: gericht op een helder doel, beschikkende over tactische implementatie van buttons en andere functionaliteiten.

Uw webdesign geoptimaliseerd voor zoekmachines door ons bureau in Oud Ade

Bijna iedereen is tegenwoordig actief op het internet, liefst 96% van de mensen om precies te zijn. Hiervan bezoekt 93% met grote regelmaat zoekmachines als Google, ook uw doelgroep doet dit! Hierdoor vinden wij van ons webdesign bureau in Oud Ade het zo belangrijk dat dit dan ook goed gebeurd op uw website. Onze webdesigners  zijn hierin gespecialiseerd, zij zullen eerst een doordachte zoektermanalyse doen, daarna zullen wij van SAM webdesign in Oud Ade aanpassingen verrichten op uw website of hem natuurlijk vanaf begin af aan zo bouwen. Dus zou u zo’n fraaie positie binnen de zoekmachines graag willen dan ben jij bij SAM webdesign bureau in Oud Ade aan het goede adres.

Een greep uit onze portfolio

Webdesign Oud Ade

Over ProHuis

Als totaalaanbieder binnen de vastgoedsector heeft ook ProHuis een professionele website laten bouwen door SAM Design. Op deze corporate website vindt u alles omtrent ProHuis terug: van amoveermanagement, tot projectontwikkeling en bouwmanagement. Lees meer
Webdesign bureau Oud Ade

Over Noa May

Noa May is de woonwinkel voor diverse woonaccessoires. Noa May maakt louter gebruik van fair trade producten en heeft een hybride website/webshop laten maken door SAM Design. Lees meer
Webdesigner Oud Ade

Over Dental Delft

SAM Design bouwt websites en webshops in alle vormen en maten. Zo ook deze 'kinderlijke' website voor Dental Delft: De kindertandarts van Delft en omstreken! Lees meer

Prijzen

Uw website geoptimaliseerd door SAM webdesign in Oud Ade

Wilt u zo’n website die goed te vinden is in de zoekmachines, door een van de beste website bouwers van ons webdesign bureau in Oud Ade. Neem dan contact met ons op via de mail info@sam-onlinemarketing.nl of telefonisch op het nummer 085 303 5745. Natuurlijk kunt u ook gerust ons contactformulier invullen! Wij van SAM webdesign in Oud Ade kijken uit om uw website en design goed te optimaliseren. Neem nu contact op met een webdesigner van ons bureau.

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen
Call Now Button